Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
22 hodín
42 minút
53 sekúnd
 
 
 
 

Aká je levanduľová náplasť?

Toxíny sú všade okolo nás. Aj keď má náš organizmus v sebe zabudované dokonalé samočistiace procesy, sám nie je schopný zvíťaziť nad všetkými tlakmi civilizácie. Naše telo potrebuje pomoc. Doprajte mu generálku alebo "generálnu očistu" aspoň 2x ročne, a ono sa vám odvďačí zdravím, psychickou pohodou aj dobrým spánkom.

Aká je levanduľová náplasť?

Toxíny nás atakujú denne. S pribúdajúcim vekom sa znižuje bojová pohotovosť organizmu a ten už nevie tak ľahko odolávať vírusom, baktériám... Navyše naše telo zásobujeme toxínmi pravidelne, denno-denne. Kde všade toxíny sú?

  • v životnom prostredí
  • v nekvalitnej strave
  • v liekoch (prejavuje sa najmä pri ich nadúžívaní)
  • v agresívnych domácich čistiacich prostriedkoch

Toxíny sa v tele človeka tvoria aj v stresových situáciách, a tých máme každodenne na tanieri dosť.

Kedy sa telo potrebuje detoxikovať?

Tu je niekoľko základných príznakov, ktoré vám prezradia, či "generálku" vášho organizmu potrebujete aj vy:

  1. únava hneď po prebudení
  2. nadváha aj bez zjavných príčin (stravujete sa aj cvičíte rovnako ako predtým)
  3. vaše vlasy sú bez lesku a pokožka vysušená
  4. máte neustály pocit ťažoby - ťažkého tela
  5. bolesť hlavy, slabosť, ospalosť a niekedy aj nevoľnosť
  6. zvýšené potenie
  7. znížená pracovná výkonnosť, apatia, podráždenosť
  8. problémy so spánkom, nemožnosť zaspať, prerušovaný spánok

Vďaka detoxikačnému programu sa môže uľaviť vášmu telu. Jednou z účinných metód detoxikácie je transdermálna terapia - terapia náplasťami. Táto harmonizuje všetky sústavy tela a jemne, krok za krokom pomáha vylučovať toxíny z tela von. Najnovším prírastkom v tomto tianDe programe je Levanduľová náplasť.

Levanduľová náplasť tianDe

Aká je levanduľová náplasť a čo obsahuje?

Obe TianDe detoxikačné náplasti pôsobia blahodárne na celý organizmus, aktivujú vylučovacie procesy, normalizujú spánok. Regenerujú fyzické aj psychické sily, zlepšujú farbu tváre, čistia pokožku a zlepšujú mikrocirkuláciu chodidiel. Pri pravidelnom používaní sa zbavíte únavy, odpadne pocit ťažkých nôh a celkovo si zlepšíte zdravie. Odporúčame aplikovať minimálne desať dní ako 10-dňovú kúru.

Levanduľová náplasť obsahuje silné absorbenty a má výrazné antioxidačné účinky. Obsahuje tieto aktívne látky:

  • dextrín - výborne pohlcuje vlhkosť a odvádza z organizmu toxíny a ťažké kovy
  • chytín - absorbuje škodliviny, toxíny a soli ťažkých kovov, ktoré sú uvoľňované organizmom počas očisty
  • chitosan - viaže na seba a odvádza toxíny a ťažké kovy
  • bambusový ocot - aktivuje odvádzanie látok od bunkovej membrány až po kožné póry, stimuluje činnosť vylučovacej sústavy
  • turmalín - používa sa rozomletý, zahrieva organizmus a tým aktivuje krvný obeh a urýchľuje pohyb lymfy, urýchľuje metabolizmus na bunkovej úrovni, pripravuje cestu na uvoľňovanie toxínov
  • levanduľa - napomáha zlepšiť krvný obeh a odvádza toxíny z jednotlivých vrstiev kože, má celkový blahodárny vplyv na organizmus, zlepšuje kvalitu spánku
  • kyselina askorbová - pomáha čistiť od voľných radikálov, má detoxikačný účinok, posilňuje imunitu

Náš tip: Levanduľová náplasť má oproti pôvodnej detoxikačnej náplasti na nohy TianDe vynovenú receptúru - obsahuje silnejšie prírodné absorbenty a je obohatená o dôležitú prírodnú zložku - levanduľu. Vyskúšajte, ktorá z týchto dvoch náplastí je pre vás vhodnejšia. Odporúčame používať 3 dni jednu a následne 3 dni druhú náplasť. Až potom sa rozhodnite,  ktorou náplasťou urobíte detoxikačnú kúru.

 

 

Ako sa levanduľová náplasť používa?

Náplasť pôsobí na akupunktúrnych bodoch. Na vyčistené a vysušené chodidlá aplikujte náplasť odstránením ochrannej fólie. Najvhodnejším časom aplikácie je večer. Náplasť by ste mali mať na nohách najneskôr do 21.00 hod. Na náplasť dajte krátku bavlnenú ponožku a nechajte pôsobiť celú noc. Ráno náplasť opatrne odstráňte, nohy poriadne umyte mydlom alebo gélom a natrite ochranným krémom. Vynikajúcim je Preventívny krém na nohy s hadím tukom, ktorý má silné deodoračné účinky, normalizuje potenie a predchádza plesňovým ochoreniam nôh. Minimálna dĺžka detoxikačného programu pomocou detoxikačných náplastí by mala byť aspoň 10-15 dní. Čím závažnejšie je ochorenie (alebo je rekonvalescencia dlhšia), tým dlhšie náplasti používajte. Náplasti môžete používať až toľko dní, koľko máte rokov. Počas detoxikačného programu pite viac čistej vody, ktorá pri detoxikačnom programe pomáha. Pitný režim môžete obohatiť o bylinkové čaje, napr. Tibetský zber. Väčšinu tekutín by ste mali vypiť do 17.00 hod.

Čo by ste o levanduľovej náplasti mali vedieť?

Levanduľovú náplasť môžete používať rovnako ako aj Detoxikačnú náplasť na nohy - na to, na čo je určená. Avšak, môžete ju použiť aj na iné miesta na tele a teda všade tam, kde máte opuch, prebytok tekutiny. Aj pred použitím fytonáplastí proti bolesti Wutong, Jian Kang a Zhui feng forte môžete najprv použiť Levanduľovú náplasť - 2-3 dni a až potom aplikovať fytonáplasti proti bolesti.

Pozor - náplasti nikdy nelepte priamo na oblasť srdca a obličiek!

Zdroj foto: zuzino.sk

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia