Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 

Články

Doprajte si odmenu

Nemáte ešte svoju VIP zľavu?

Alebo máte dobrú kamarátku, ktorá ešte nemá svoju VIP zľavu?

Tak tento článok je práve pre vás!

S radosťou vnímame, že je nás, nadšencov tianDe stále viac a viac. Používame naše produkty nielen z oblasti krásy, ale hlavne zdravia. Ich veľkým benefitom je to, že sú plné účinných látok a sú vyrábané na základe receptúr Tradičnej čínskej medicíny.

Čítať viac

Otvárame 1. Zákaznícke centrum Zuzino v Bratislave

Pri príležitosti 7. výročia e-shopu zuzino.sk pre vás otvárame 1. Zákaznícke centrum Zuzino v Bratislave. 

Nájdete v ňom nielen svoje obľúbené produkty, pripravili sme pre vás omnoho viac.

Čítať viac

Výnimočné Fresh Click pre mladých

Pleťová línia pre mladých Fresh Click spĺňa všetky požiadavky mladej pleti. Zabezpečí dokonalú hydratáciu, regeneráciu aj ochranu pred znečistením. 4 nové výrobky Fresh Click obsahujú hydratačnú superzložku - výťažok z kakutusu a ďalšie biologicky aktívne látky.

Čítať viac

Ako sa zbaviť hemoroidov?

Hemoroidy (známe aj ako Zlatá žila) je veľmi nepríjemné ochorenie, ktoré v priebehu dospelého života spozná minimálne polovica našej populácie. Viete, ako sa hemoroidy prejavujú, čo ich spôsobuje, ako ich liečiť alebo ako im predchádzať? V článku zuzino.sk vám poskytneme overené tipy, rady a skúsenosti našich zákazníkov ako zatočiť s hemoroidmi a zbaviť sa ich raz a navždy.

Čítať viac

Ako predchádzať zápalu ďasien a paradentóze

Zápal ďasien, krvácanie z ďasien a paradentóza sú strašiakmi mnohých dospelých. Vedeli ste, že správnou starostlivosťou o ústnu dutinu dokážete zabrániť týmto ochoreniam alebo ich rozširovaniu?

Čítať viac

Pedikúra u vás doma

Leto sa blíži a to je čas, kedy ukážeme svetu naše nohy. Ak chcete, aby vaše chodidlá vyzerali tip-top, najvyšší čas objednať sa k pedikérke. Alebo sa o pedikúru postarať sama, v pohodlí domova. Zvládnete to!

Čítať viac

Ako spomaliť starnutie

Starnutie je prirodzený jav a postihuje všetkých bez rozdielu. Spája sa s opotrebovaním orgánov a stratou energie, vitality. Vlasy sa postupom rokov stenšujú, zhoršuje sa kvalita kože. Pribúdajú choroby. Nuž, nie sú to príjemné vyhliadky. Viete o tom, že môžete starnutie spomaliť?

Čítať viac

Zuzino opäť pomáha

Počas tohtoročnej Veľkej noci sme si zo zuzina urobili výlet na Oravu. A že to nebol len taký obyčajný výlet, to mi môžete veriť! Vybrali sme sa pomáhať.

Čítať viac

Recenzia na tonikum so slimačím mucínom

Revitalizačné tonikum so slimačím mucínom skúšala Jenny Slovačková, dvorná fotografka e-shopu zuzino.sk

 

Čítať viac

PF 2023

Šťastný nový rok 2023 naplnený láskou, radosťou, spokojnosťou, dobrými ľuďmi a najmä zdravím!

Čítať viac

Všetko o detoxikácii

Naše telo je výnimočné. Ak sa oň dobre staráme, odvďačí sa nám pevným zdravím, vitalitou aj dlhovekosťou. S telom je to podobne ako s autom. Ak ho pravidelne čistíme, chodíme na kontroly do servisu (čítaj: na preventívne lekárske prehliadky), kvalitne ho živíme – slúži nám dobre a dlho. No kto z nás sa o svoje telo stará na 100%?  Kto sa naozaj zdravo stravuje, pravidelne cvičí, spí 7-8 hodín denne, nezažíva stres, nežije v znečistenom prostredí? Asi nikto. I preto sú dôležité pravidelné očistné či detoxikačné kúry.

Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia