Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
 
 

Recenzia na tonikum so slimačím mucínom

Revitalizačné tonikum so slimačím mucínom skúšala Jenny Slovačková, dvorná fotografka e-shopu zuzino.sk

 

Recenzia na tonikum so slimačím mucínom

"Tonikum som používala počas jedného týždňa. Už po prvom použití som cítila obrovský rozdiel na pleti. Mala som pocit, akoby som mala na celej tvári balzam. Pokožka bola vypnutá, hladká a jemná. Pocit luxusu len a len s tonikom? Úžasné! Následne som použila Viacfunkčný krém so slimačím mucínom. Príjemný pocit na pokožke sa udržal celý deň. Večer som si s tonikom dočistila pokožku od zvyškov make-upu. Pokožka ostala krásne ošetrená. Bola som prekvapená, že napriek hutnejšej konzistencii sa tonikum rýchlo vstrebáva. Po týždni používania tonika bola moja pleť rozjasnená a hebká. Určite odporúčam používať spolu s výrobkami z rovnakej rady - sú božské. Ja mám zmiešanú pleť, no viem, že sedí všetkým mojim kamarátkam, ktoré ho skúšali a majú aj iné typy pleti.

Revitalizačné tonikum so slimačím mucínom som doma netestovala sama. Pridal sa aj môj muž i deti. Manžel má veľmi citlivú pleť. Vždy po holení ju má precitlivenú a vyhádzanú vyrážkami. A tak mi napadlo vyskúšať tento produkt aj na ňom. Našťastie bol ochotný. :-) Vyskúšal ho po holení a výsledok bol neuveriteľný. Pokožku už po prvom použití mal upokojenú, hladkú a vôbec ju nemal vyhádzanú ani začervenanú ako zvyčajne.


 

Môjho 4- ročný syna občas trápi ekzém v okolí úst. Veľmi ho to svrbí. Bolo tomu tak aj v týždni, kedy sme Revitalizačné tonikum so slimačím mucínom skúšali. Keďže malo tonikum také upokojujúce účinky na manželovu tvár, vyskúšali sme ho aj pri synovi. Natierala som mu to ako telové mlieko - lokálne na ekzém 4x denne v jemnej vrstve. Prestal sa škriabať a po dvoch dňoch mal pokožku upokojenú, zmiernilo mu to aj začervenanie.

Toto je skúsenosť našej rodiny s regeneračným tonikom. Určite ho už nepustím z rúk aj s celou radou so slimačím mucínom. A mám taký pocit, že u nás bude o tento zázračný produkt boj." :-)

Text a foto: Jenny Slovačková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia