Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
 
 

Ekologické pranie s tianDe

Poznáte Univerzálny prací gél EcoDeViva? Ide o bezpečný, ekologicky nezávadný prací gél, ktorý je vyrobený z látok rastlinného pôvodu. Bezpečný pre vás, vašu rodinu aj prírodu. Čím je tento čistiaci prostriedok taký výnimočný?

Ekologické pranie s tianDe

Ekologické a bezpečné pranie

V dnešnej dobe stále viac dbáme na bezpečnosť a ochranu našich rodín aj prírody. TianDe univerzálny prací gél bol navrhnutý s ohľadom na ľudské zdravie aj s rešpektom k životnému prostrediu. Na rozdiel od bežných pracích gélov je Univerzálny prací gél EcoDeViva vyrobený na báze povrchovo aktívnych látok rastlinného pôvodu, tzv. tenzidov. Tieto látky sa získavajú z cukrovej trstiny, cukrovej repy a kukuričného škrobu. Tak, ako sú bezpečné pre tú najcitlivejšiu pokožku detí, sú šetrné aj k prírode, v ktorej sú rýchlo a 100% odbúrateľné. TianDe prací gél neobsahuje agresívne chemické látky, parabény, chlór ani fosftáty.

Univerzálny prací gél 1000 ml tianDe na zuzino.sk Univerzálny prací gél 1000 ml tianDe na zuzino.sk

Účinnosť ekologických prípravkov v domácnosti

Aktívne látky rastlinného pôvodu sú nielen bezpečné a ekologické, ale aj účinné. V jednom balení EcoDeViva univerzálneho pracieho gélu nájdete nie jeden, ale rovno tri prípravky na bielizeň:

  1. Prací prostriedok na farebné prádlo – udrží farebné tkaniny dlho ako nové.
  2. Prací prostriedok na biele prádlo – prinavráti pôvodnú žiarivú belosť aj bez využitia dráždivého chlóru.
  3. Aviváž pomôže zachovať štruktúru vlákien, ochráni tkaniny pred predčasným opotrebovaním, zabráni ich žmolkovaniu a dodá látkam jemnosť. Navyše, prádlo bude krásne a jemne voňať.

Viete ako fungugujú bežné pracie gély?

Pracie gély sú tekuté pracie prostriedky obsahujúce kombináciu aktívnych látok, ktoré prenikajú hlboko do štruktúry látky a odstraňujú aj veľmi odolné škvrny. Oproti práškom na pranie sú o čosi jemnejšie, no i tak drvivá väčšina z nich obsahuje také látky ako forfáty, parabény a dráždivé parfémy, ktoré sa z tkanín nevymyjú ani po viacnásobnom opláchnutí v teplej vode. Pri pravidelnom kontaktne s ľudským telom môžu spôsobovať alergie, dráždiť pokožku a dokonca aj narušiť imunitný systém. Navyše sú v prírode ťažko odbúrateľné. Ak sa však rozhodnete pre bežné pracie gély z obchodných sietí, siahnite po tých s nápisom „Sensitive“ a pracie gély častejšie obmieňajte.

Univerzálny prací gél EcoDeViva

  • obsahuje aktívne látky zo surovín rastlinného pôvodu (tenzidy)
  • neobsahuje agresívne chemické látky, fostáty, chlór ani parabény
  • je 100% biologicky rozložiteľný
  • je univerzálny – určený na farebné aj biele prádlo
  • vhodný aj na jemné tkaniny – čipku, mikrovlákno, hodváb, vlnu
  • na pranie vo všetkých typoch práčok aj na ručné pranie a na namáčanie
  • dobre sa vymýva - môže sa používať aj na spodnú bielizeň
  • do prania nie je potrebné pridať aviváž (samotný prací gél sa dá použiť aj ako aviváž)
  • má výnimočné čistiace účinky
  • tkaniny chráni pred opotrebovaním a zabraňuje tvorbe nežiaducich žmolkov
  • nedráždi citlivú pokožku
  • má príjemnú sviežu vôňu

Použitie ekologického pracieho gélu

Jedno balenie obsahuje 1000 ml pracieho gélu, ktorý vystačí na viac ako 18 dávok. Jedna pracia dávka = cca 55 ml (1 uzáver pracieho gélu) umožní vyprať 4-5 kg veľmi znečistenej bielizne pri využití mäkkej až stredne tvrdej vody. Pri ručnom praní použite 30 ml prostriedku na 5 litrov vody. Perie aj pri 30°C.

Ak chcete žiť zdravšie, bezpečnejšie, ekologickejšie - začať môžete kedykoľvek, aj dnes. Veď vymeniť bežný prací prášok alebo gél za ekologický je veľmi jednoduché.

Letné ekologické novinky na pranie

Ponuku ekologických produktov tianDe obohacujú 4 inovatívne produkty, ktoré potešia vašu domácnosť aj prírodu:

P.S.: Prečítajte si viac o ekologickom prístupe k vedeniu domácností. Všetko podstatné nájdete v brožúre Ekologická domácnosť z dielne e-shopu zuzino.sk

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com, pexels.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia