Infobar icon

NOVÝ MESIAC = NOVÁ SÚŤAŽ o 20 balíčkov tianDe.

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
01.05.2024 Do konca zostáva
4 dni
6 hodín
55 minút
17 sekúnd
 
 
 
 

Expresné líčenie s minimom výrobkov?

Je pre vás dôležité vyzerať upravene, no nechcete tráviť zbytočne veľa času pred zrkadlom? Alebo ste len jednoducho ráno zaspala, ponáhľate sa, ale vyjsť z domu neupravená nie je celkom podľa vášho gusta? Prečítajte si nasledujúcich 5 krokov, ktoré zvládnete do 5 minút. A vaše líčenie bude tip-top.

Expresné líčenie s minimom výrobkov?

Krok 0: Základom každého (aj expresného) líčenia je starostlivosť o pleť

Či už máte pleť suchú, mastnú, zmiešanú, citlivú alebo problematickú, starostlivosť o pleť nemôžete preskočiť. Teda, ak túžite po krásnej a upravenej tvári. Každé líčenie sa opiera o dobrý základ - zdravú pleť. Starajte sa o ňu pravidelne – čistite ju, doprajte jej hydratáciu, regeneračné prípravky, séra, peeling aj pleťové masky - všetko podľa veku, typu a stavu vašej pleti. Pred samotným líčením pleť vyčistite pleťovým mliekom alebo gélom, tonizujte pleťovou vodou a aplikujte denný krém. Až takto ošetrenú pleť môžete začať líčiť.

Krok 1: Zjednoťte tón pleti

Pre to expresné nám bude stačiť BB krém (oceníte najmä, ak máte mastnejšiu, zmiešanú alebo problematickú pleť) alebo CC krém. V letnom období namiesto klasického mejkapu môžete použiť hydratačnú podkladovú bázu. Alternatívou je aj tónovací krém (najmä, ak máte normálnu a suchú pleť), ktorý môžete aplikovať rukami alebo zvlhčenou hubkou. Nezabudnite prejsť aj po línii tváre až ku krku a tiež po očných viečkach. Vytvoríte si tak podklad na aplikáciu očných tieňov.

Krok 2: Zmatnenie pleti

Aby váš mejkap vydržal čo najdlhšie – ideálne celý deň, tvár jemne poprášte púdrom. Použiť môžete aj výrobok, ktorý prvotne slúži ako bieliaca maska – Rozpustná maska perlový púder. Hoci je biela, na tvári nezanechá po bielej farbe ani stopy. Pleť však pekne zmatní a zabráni nežiaducemu lesku. Výborným pomocníkom sú aj Pleťové zmatňujúce papieriky Nežná ruža, ktoré dokážu okamžite odstrániť nežiaduci lesk a zanechať pleť hebkú a sviežu.

Tip: Ak máte veľmi suchú pleť, prepúdrujte si len čelo, nos a bradu. Líca, ktoré bývajú najsuchšie, vynechajte.

Krok 3: Dôležité je obočie

Obočie tvorí rámec tváre. Mať ho vždy upravené je nesmierne dôležité. V súčasnosti je trendom prirodzené obočie – ani nie príliš široké, ani príliš úzke. Farba by mala byť čo najpríbuznejšia farbe vlasov. Platí nepísané pravidlo, že blondínky si môžu dovoliť o odtieň tmavšie obočie a brunetky o odtieň svetlejšie. V rámci rýchleho líčenia bude stačiť, keď si chýbajúce chĺpky dokreslíte ceruzkou a prečešete kefkou na obočie, ktorá je súčasťou balenia ceruzky.

Krok 4: Expresné líčenie očí

Vyberte si 2 očné tiene, ktoré bežne používate a ladia k vašim očiam. Do vnútorného kútika aplikujte svetlejší tieň, do vonkajšieho tmavší. Prejdite aj po spodnej časti očného okolia – k hranici spodných mihalníc. Ak máte chvíľku navyše, svojim očiam doprajte kajalovú ceruzku. Aplikujte ju do cca 2/3 horného viečka a mierne potiahnite nahor. Oči opticky otvoríte, zvýrazníte a dodáte im „dramatickosť“. Na záver líčenia očí aplikujte niekoľko vrstiev špirály. Používajte takú, ktorá riasy predĺži, zhustí, dodá im objem, a pritom ich nezlepí.

    Riasenka Galaxy Volume 5D TianDe

Krok 5: Zvýraznite líčka aj pery

Ak nemáte času nazvyš, určite oceníte jeden výrobok, ktorý vám urobí 2 rôzne služby. Kvalitný matný rúž, napr. ten z radu Velvet Vintage od TianDe môžete použiť na zvýraznenie líčok (namiesto púdrovej lícenky) a aj na pery. Ak máte pár sekúnd navyše, aplikujte hubkou a rúž štetcom. Ak nie, aj jedno aj druhé hravo zvládnete bruškami prstov.

A máte hotovo! Expresné denné líčenie do 5 minút! Vhodné do práce aj na víkend.

Výrobky, ktoré na toto expresné líčenie potrebujete:

Zdroj foto: tiandekozmetika.sk/zuzino.sk, Jenny Slovačková pre zuzino.sk, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia