Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
8 hodín
34 minút
14 sekúnd
 
 
 
 

Jedinečné tianDe brožúry

E-shope zuzino.sk od minulého roka vydáva brožúry tianDe. Doteraz sme ich vydali 7 a už o pár dní pribudne 8. produktová brožúra s aktuálnou témou TOP 15 tianDe výrobkov.
Jedinečné tianDe brožúry

Prečo sme sa rozhodli vydávať brožúry tianDe?

  • v každej brožúre nájdete základné informácie o vybraných produktoch
  • slúžia pre vašu vlastnú potrebu - na rýchlu orientáciu sa vo vybranej problematike
  • okrem bežných informácií tam nájdete aj praktické rady, tipy, odporúčania a skúsenosti zákazníkov tianDe
  • v brožúrach je i priestor na návody a kombinácie tianDe výrobkov pre čo najlepšie výsledky
  • vhodné pre nováčikov aj pre ľudí, ktorí chcú tianDe posúvať priateľom a známym alebo podnikať s tianDe
  • brožúry sú logicky zoradené a vytvorené podľa tém, ktoré vás zaujímajú

Spoznajte svet zdravia a krásy TianDe s brožúrami zuzino.sk:

1. Detoxikácia organizmu - dozviete sa viac o detoxikácii, druhoch detoxikácie, detoxikačnom programe tianDe, konkrétnom postupe detoxikácie. V brožúre nájdete aj stĺpček "Elenka radí" a jej domáce recepty na podporu detoxikácie.
 
2. Ekologická domácnosť - v tejto brožúre sa venujeme téme čistenia domácnosti ekologickým spôsobom, ktorý nezaťažuje prírodu. Nájdete tu aj detailný postup domáceho čistenia auta a použitie konkrétnych výrobkov. Ekológia je dôležitá téma pre tianDe aj pre e-shop zuzino.sk (sme 1. ekologickým tianDe e-shopom na Slovensku).
 
3. Prevencia a podpora ženského zdravia - ochrana ženského zdravia a prevencia ochorení je témou číslo 1 v rámci tianDe. V brožúre nájdete informácie o správnej starostlivosti o intímne zdravie, preventívnych kúrach i rozdieloch medzi bežnými hygienickými potrebami a vložkami tianDe. Zorientujete sa vo všetkých produktoch intímnej hygieny tianDe.
 
4. Prevencia a zmiernenie bolestí s tianDe - brožúra ponúka základné informácie o druhoch bolestí a o tom, ako sa s nimi vysporiadať. Podáva aj detailný opis a zloženie fytonáplastí a gélov tianDe.
 
5. 7 krokov ku krajším a zdravším vlasom - pre krásne vlasy v každom ročnom období. Tipy, čo robiť, keď vlasy vypadávajú alebo ich trápia lupiny. Brožúra ponúka dokonalý prehľad tianDe výrobkov.
 
6. Pleťová starostlivosť tianDe - všetko pre krásnu pleť v každom veku, pleťová typológia aj test na určenie typu pleti.
 
7. Žiarivý úsmev s tianDe - ako predchádzať zubnému kazu, citlivým ďasnám aj paradentóze, starostlivosť o dospelé i detské zúbky, bielenie zubov...
 
a tiež:
8. Vitajte v tianDe - je prvou z brožúr tianDe. Ponúka základný prehľad o spoločnosti tianDe, e-shope zuzino.sk, produktoch, ale tiež spôsobe registrácie, prihlasovania sa do e-shopu. Hovorí aj o výhodách pravidelných objednávkach, darčekoch, programoch členstva. Brožúra, ktorú by ste zaručene mali mať!
 
 
Jedna z reakcií na brožúry zuzino.sk: "Chcem sa touto cestou poďakovať e-shopu, že nám vytvára takéto perfektné pomôcky, brožúrky. Je to skvelé čítanie, hlavne keď sa zákazník nevyzná, je to neskutočná pomoc. Veľké ďakujem. ???? "
 
Náš tip: Ak by ste chceli mať všetky brožúry na 1 mieste, odporúčame zakúpiť aj šanón na brožúry. Vytvorený bol v rovnakom formáte A5 ako brožúry a tiež v rovnakom dizajne.
 

Brožúry Spoznajte svet zdravia a krásy s tianDe môžete zakúpiť len v e-shope zuzino.sk za cenu 1,90 Eur za kus (registrovaní zákazníci za cenu 1,23 Eur). Brožúry vydané v roku 2022 stoja 2,40 Eur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia