Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
10.05.2024 Do konca zostáva
4 dni
8 hodín
54 minút
31 sekúnd
 
 
 
 

Mäta pieporná, propolis, angelika čínska - poznáte ich účinky?

TianDe je naozaj výnimočné. Opiera sa o poznatky staré niekoľko storočí, ktoré spája s modernými poznatkami. Známe je však najmä vďaka účinkom prírodných látok. Dnes vám predstavíme 3+1 aktívnych zložiek, ktoré sú zastúpené vo viacerých tianDe produktoch. Reč bude o mäte piepornej, angelike čínskej, propolise a na záver aj o koloidnom striebre.

Mäta pieporná, propolis, angelika čínska - poznáte ich účinky?

Mäta pieporná

Mäta pieporná patrí medzi najznámejšie liečivé rastliny na svete. Je to mimoriadne účinná prírodná zložka, ktorú poznali už starovekí Gréci, Rimania i ďalšie staroveké národy. Známa je predovšetkým svojimi blahodarnými účinkami na tráviaci systém, no mäta pieporná toho dokáže omnoho viac. I preto ju nájdete v mnohých tianDe výrobkoch. Osviežuje pokožku, zlepšuje krvný obeh a látkovú výmenu v bunkách. Pomáha pri zápaloch priedušiek, bežných prechladnutiach aj horúčkach. Posilňuje nervovú sústavu – má upokojujúce účinky a dokonca pôsobí mierne afrodiziakálne. Mäta pieporná má nesporne množstvo pozitívnych vlastností a je veľkým prínosom pre ľudský organizmus.

Mäta pieporná sa nachádza aj v týchto tianDe výrobkoch:

  • Olej na upchatý nos - uľahčí vaše dýchanie. Prvá pomoc pri nádche, prechladnutí a bežných respiračných ochoreniach.
  • Denná vložka Energia života - špeciálna fytovložka s obsahom 38 bylín, ktorá pôsobí ako prevencia gynekologických ochorení, harmonizuje menštruačný cyklus. Vďaka svojmu zloženiu môže pomôcť aj pri PMS alebo v období menopauzy. Odporúča sa min. 10-dňová kúra aspoň 2x ročne.
  • Masážny gél Orthophyt - zabezpečuje výživu a regeneráciu vašim kĺbom a svalom. Obsahuje až 96% prírodných zložiek. Pôsobí kumulatívne a odporúča sa používať dlhodobo.
  • Gél na intímnu starostlivosť s bylinnými extraktmi – obsahuje viac ako 90% prírodných zložiek a je vhodný aj na tú najcitlivejšiu pokožku. Okrem mäty piepornej v nej nájdete aj harmanček pravý, šalviu, kyselinu mliečnu, žihľavu dvojdomú a množstvo iných účinných látok.
  • Denné vložky s extraktom z aloe vera - prírodné intímne vložky na každodenné použitie s obsahom 19 bylín vrátane mäty piepornej. Zabezpečujú pocit sviežosti a prevenciu pred gynekologickými ochoreniami.

 

Balíček TOP kúra pre ženy ENERGIA ŽIVOTAMasážny gél Orthophyt

Angelika čínska

Angelika čínska nazývaná aj archangelika čínska je často označovaná za „ženský ženšen“ a je rastlinou známou najmä vo východných krajinách, najmä v Číne, Japonsku a Kórei. Má blahodárne účinky najmä na ženský organizmus. Prispieva k udržaniu činnosti ženského urogenitálneho systému, podporuje normálnu funkciu krvného systému, napomáha zvyšovať duševnú a fyzickú kondíciu.

Jej účinky sú obzvlášť silné a najmä pri dlhodobom užívaní prínosné. Angelika čínska pomáha s riešením mnohých tzv. ženských problémov ako sú napríklad:

  • menštruačné problémy - nepravidelná menštruácia, menštruačné bolesti, reguluje príliš slabú alebo príliš silnú menštruáciu
  • predmenštruačný syndróm (PMS)
  • kvasinkové a bakteriálne infekcie
  • biely výtok a vaginálne infekcie

Ďalšie pozitívne účinky angeliky čínskej:

  • eliminuje nepríjemné príznaky menopauzy
  • zmierňuje bolesti brucha po pôrode
  • posilňuje lymfatický systém
  • zmierňuje únavu a vyčerpanie
  • pôsobí ako prírodný stimulant
  • upravuje vysoký krvný tlak
  • upokojuje – dodáva psychickú a fyzickú pohodou

Angelika čínska sa využíva aj ako podporné liečivo pri problémoch s imunitným systémom. Celkovo posilňuje organizmus, napríklad v období choroby alebo počas rekonvalescencie. Zlepšuje lymfatický systém, pomáha pri zlej cirkulácii krvi, podporuje krvotvorbu a napomáha k správnej funkcii krvných doštičiek.

Angeliku čínsku nájdete najmä v produktoch intímnej hygieny, no nechýba ani v čajoch a doplnkoch výživy, ktoré majú rovnako priaznivý vplyv na zdravie žien.

  • Bylinný čaj pre ženy - pre zdravie, kondíciu a pohodu každej ženy. Okrem angeliky čínskej obsahuje aj lopúch veľký, túžobník brestový, harmanček pravý a ďalšie byliny vypestované v jednom z najčistejších regiónov sveta - na Ataji v Rusku.
  • Energia života - výnimočná bylinná fytovložka - suchý zábal s obsahom 38 bylín. Pôsobí preventívne proti gynekologickým ochoreniam, harmonizuje menštruačný cyklu, počas PMS, ale odstraňuje aj nepríjemné príznaky klimaktéria.
  • Energia bylín - vložky (denné, nočné a slipové) s unikátnou fytomembránou s patentovaným koplexom. Vďaka obsahu angeliky čínskej i ďalším byinám tieto vložky podporujú imunitu ženského tela, harmonizujú hormonálnu nerovnováhu a sú prevenciou gynekologických ochorení.

Bylinné čaj tianDe

Propolis

100% prírodný propolis je včelí produkt, ktorý je známy svojimi antibakteriálnymi a antiseptickými vlastnosťami. Pomáha s drobnými ekzémami a drobnými zápalmi.

  • Sprej s propolisom Svieži dych - bojuje nielen proti zápachu, ale najmä proti príčinám jeho vzniku. Pomáha aj pri problémoch v ústnej dutine ako sú afty alebo akútna bolesť zubov. Pôsobí aj ako lokálne antiseptikum a je schopný dočasne znížiť bolesti. Hlavnými účinkami je zamedzuje rastu mikroorganizmov a baktérií.
  • Ošetrujúci krém na nohy s rozmarínom a propolisom hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku nôh a pomôže zrelaxovať po náročnom dni.
  • Orthophyt – poskytuje úľavu boľavým kĺboch. Pôsobí kumulatívne, je vhodný na dlhodobé používanie. Ocenia ho aj športovci. Okrem propolisu obsahuje jedľu bielu, eukalyptový olej, rozmarín, mätu piepornú – spolu viac ako 96% prírodných látok.

Koloidné striebro

Koloidné striebro je silné prírodné antiseptikum, ničí víry, baktérie, plesne a pritom je úplne bezpečné pre človeka - nepoškodzuje priateľskú mikroflóru organizmu?

Množstvo tianDe výrobkov obsahuje koloidné striebro. Nájdete ho aj v týchto výrobkoch:

Jemný gél na intímnu starostlivosť

* uvedené na základe skúseností našich zákazníkov. Nájdete v recenziách pod jednotlivými výrobkami.

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia