Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
6 hodín
7 minút
9 sekúnd
 
 
 
 

Skúsenosť s rakovinou krčka maternice

...alebo ako mi tianDe zmenilo život

Môj príbeh s tianDe sa začal náhodným stretnutím - hoci podľa mňa náhody neexistujú. Na jednom výlete v Prahe som sa zoznámila som Zuzkou Slovačkovou. Vtedy som ešte netušila, aké dôležité to stretnutie pre mňa bude.

Skúsenosť s rakovinou krčka maternice

Pred dvoma rokmi mi diagnostikovali rakovinu krčka maternice. Hoci som na gynekologické vyšetrenia chodila pravidelne každý rok. Po vyslovení tejto hroznej diagnózy som zostala ako obarená, doslova sa mi zrútil celý svet. Bála som sa, veď predsa je to zákerná choroba, na ktorú ľudia umierajú. Psychika zafungovala na 100%. Stále dookola som sa umárala otázkami, na ktoré som nepoznala odpoveď:

„Prečo ja? Veď som ešte mladá a raz chcem mať deti. Budem ich mať ešte? Vyliečim sa? Čo ak nie?“

Našťastie som bola (a stále som) obklopená množstvom pozitívnych ľudí. V ťažkých chvíľach ma podržala rodina, kamaráti.

Podstúpila som operáciu - konizáciu krčka maternice. Doktori boli skvelí. Sľúbili mi, že operáciu urobia tak, aby sa mi v budúcnosti podarilo otehotnieť. Od niektorých kamošiek som však vedela, že zlepšenie zdravotného stavu ani po operácii nemusí byť samozrejmosťou. 

Asi v tom čase som si spomenula na Zuzku a to, s akým nadšením hovorila o tianDe vložkách a tak som ju poprosila o pomoc. Veľmi ochotne mi pomohla, poradila, povedala presný postup používania. Povzbudila ma a ja som na jej rady dala. Hoci priznávam, bola som skôr „tampónová“. Nevedela som si ani predstaviť nosiť vložky. No zdravie bolo dôležitejšie a tak som sa prekonala. Tak, ako mi Zuzka poradila, začala som používať najjemnejšie slipové vložky s aloe vera, potom aniónové z línie Nefritová sviežosť a Energiu bylín. Po menštruácii som si robila 10-dňovú kúru so špeciálnou vložkou Energia života. A pravdaže, pridala som k tomu aj Jemný gél na intímnu starostlivosť Bylinný čaj pre ženy. Toto som robila pocitovo celý polrok.

Jemný gél na intímnu starostlvosť Bylinný čaj pre ženy tianDe

Po 2 týždňoch od operácie som mala prvú kontrolu. Doktorka len krútila hlavou, že ako je rana po operácií perfektne zahojená. O pol roka som mala prísť na ďalšiu kontrolu – cytológiu. Dvojtýždňové čakanie na výsledok boli veľmi stresujúce, no tie pozitívne správy stáli za to: „Pani Silvia, výsledok z cytológie máte vynikajúci. Ďalšia kontrola opäť o šesť mesiacov“. Za tie dva roky som bola na kontrole 4 krát a výsledky sú rovnako perfektné. Dokonca aj kontrola v nemocnici na markery v krvi, ktorými sa zisťuje prítomnosť rakovinotvorných buniek, dopadla skvelo.

Vďaka tianDe som sa po operácii dala do poriadku. Čo je pozitívne, celkovo som sa o seba začala viac starať. Vložkovú kúru som doplnila o detoxikačné kúry aj pravidelné používanie výživových doplnkov. Obľúbila som si Citrokalcevit aj kúru s detoxikačnými náplasťami na nohy. Začala som sa cítiť lepšie, mala som viac energie aj nálada sa mi zlepšila. Veľké plus boli moje vlasy a hlavne nechty, ktoré boli dovtedy tenučké ako pierko a trhať sa dali ako papier. Vďaka Citrokalcevitu už nemusím chodiť na gélové nechty, lebo mám vlastné dlhé a pevné.

Citrokalcevit Detoxikačná náplasť na nohy

Okrem toho, celý môj doterajší život som mala problémy s nepravidelnou menštruáciou, ktorú som mávala tak raz za 4 mesiace. Gynekologička mi predpísala antikoncepciu a pre ňu bol problém vyriešený. No mňa začali trápiť rôzne mykózy a výtoky. A keď sa to ani po niekoľkých mesiacoch nezlepšovalo a ja som znova zašla na návštevu gynekologičky, tá mi len povedala, že je to normálne. No, podľa mňa to normálne nebolo. Gynekologičku som vymenila.

Keď som začala pravidelne používať výrobky tianDe, už po dvoch mesiacov som postrehla, že moje problémy ustupujú, menštruáciu som zrazu nemala raz za 4 mesiace, ale raz za 38 dní. Teraz, čo výrobky intímnej hygieny tianDe nosím pravidelne skoro dva roky, menštruáciu mávam presne raz za 28 dní. Skrátila sa mi aj doba krvácania z 8 na 5 dní a je oveľa menej bolestivá ako v minulosti. Keď mám „svoje dni“, ani neviem že ich mám. :-)

Teraz si preventívne vložkové kúry robím raz za 3 mesiace, no slipové vložky nosím denno-denne. Život si už bez nich ani neviem predstaviť. Striedam ich podľa nálady. Používam všetky z radu Nefritová sviežosť, Energia bylín aj In top vložky s antibakteriálnym striebrom. Nikdy by som nepovedala, že sa tak perfektne nosia. Ani neviem, že ich mám. Nerobia sa mi vyrážky, nedráždia ma.

Ak stále váhate, či vyskúšať tianDe vložky, verte, že naozaj fungujú. Ja i mnoho ďalších žien v tianDe sme toho živým dôkazom. Pre mňa bolo a je moje zdravie najdôležitejšie. Na vlastných skúsenostiach i príbehu sa snažím ženám v mojom okolí vysvetliť, aké unikátne produkty sú tianDe vložky.

TianDe a Zuzke Slovačkovej vďačím za veľa. Verím, že všetci máme niekde svojho anjela strážneho. Tým mojím je Zuzka Slovačková. :-)

Poznámka: Článok nenahrádza konzultáciu s lekárom alebo lekárnikom ohľadom vášho zdravotného stavu. Odzrkadľuje reálnu skúsenosť.

Silvia Chrenová

Nezávislá poradkyňa a riaditeľka v tianDe

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia