Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
01.05.2024 Do konca zostáva
0 dní
6 hodín
56 minút
30 sekúnd
 
 
 
 

Môže nahradiť domáca starostlivosť kozmetický salón?

Nemáte čas chodiť na pravidelné kozmetické ošetrenia do salónov? Je pre vás profesionálna starostlivosť príliš drahá? Alebo jednoducho k návšteve kozmetičky ste ešte nedospeli, necítite sa na to? Nech už máte akýkoľvek dôvod, prečo profesionálnu starostlivosť o pleť vynechávate, máme pre vás dobrú správu. Už to robiť nemusíte! Dáme vám tipy, ako si podobné ošetrenie urobiť v pohodlí vlastného domova.

Môže nahradiť domáca starostlivosť kozmetický salón?

Áno, ošetrenie ako od profesionálov si môžete urobiť aj sama doma alebo vo dvojici s kamarátkou či dokonca v rámci domáceho "babinca". S viditeľnými účinkami, v pohodlí domova, v čase, kedy to vyhovuje vám a ešte aj za veľmi výhodnú cenu! Predstavíme vám komplet kozmetickú procedúru (a dokonca aj jej alternatívu) krok za krokom tak, ako ju môžete zažiť v akomkoľvek prefesionálnom kozmetickom salóne.

Profesionálne kozmetické ošetrenie u vás doma

  1. Vyhradíte si čas len pre seba, vypnete mobilný telefón, starosti a povinnosti bežného dňa aspoň na chvíľu odložíte a urobíte si jednoducho pohodlie. Môžete si k tomu zapnúť príjemnú hudbu a zapáliť sviečku, čokoľvek, čo vám pomôže na chvíľu "vypnúť" a relaxovať.
  2. Prvým krokom, ktorý by urobila aj profesionálna kozmetička, by bolo riadne vyčistenie pleti. Na mejkap a nečistoty z celého dňa môžete použiť micelárnu vodu + pleťovú vodu alebo pleťové tonikum na dočistenie a osvieženie pleti. Použiť môžete aj čistiaci gél a následne pleťovú vodu. Tú si ponechajte, budete ju ešte potrebovať.
  3. Druhým krokom je hĺbkové čistenie pomocou enzymatického peelingu. Ten účinne odstráni hornú vrstvu odumretých kožných buniek, zlepšuje regeneráciu, podporuje látkovú výmenu. Prípravok nechajte pôsobiť niekoľko minút a potom zmyte vlažnou vodou.
  4. Urobte si aspoň 10-minútovú masáž. Použiť pri tom môžete Masážnu pomôcku na lifting pokožky. Alternatívou vám môže byť procedúra pomocou prístroja Photoner, ktorý kompletne nahrádza profesionálne ošetrenie. Ide o prístroj fotochchromatickým a ultrazvukovými účinkami. Ultrazvuková mikromasáž má silný stimulačný účinok, aktivuje látkovú výmenu v bunkách, zvyšuje úroveň syntézy kolagénu a elastínu v pleťových bunkách. Pôsobí liftingovo, zmenšuje dvojitú bradu, eliminuje výskyt vrások aj pigmentových škvŕn, zjemňuje jazvy po akné.
  5. Po masáži aplikujte pleťovú masku. Výber je na vás a verte, v tianDe je naozaj bohatý. Mal by odzrkadľovať aktuálne potreby vašej pleti, vek aj typ pokožky. Ak máte dehydrovanú pleť, vyskúšajte napríklad Pleťovú Beauty masku s morskými riasami. Ak je vaša pleť mastná, aknózna alebo zmiešaná, siahnite po Beauty maske Čierny briliant alebo použite Čistiacu masku na akné z línie Master Herb. Ak vás trápia pigmentové škvrny, Maska na pleť so sklonom k pigmentácii alebo Rozpustná maska Perlový púder budú pre vás ideálne. Na a ak mate zrelú pleť, ktorá potrebuje výrazné omladenie, na výber máte z množstva masiek. Naša obľúbená je Korigujúca maska Intenzívny lifting, ktorá sa používa nielen na tvár, ale aj krk. Nechajte pôsobiť aspoň 15 minút.
  6. Súbežne s pleťovou maskou, alebo po pleťovej maske aplikujte špeciálnu masku na očné okolie. Použiť môžete jednorázové Hydrogélové vankúšiky, Kolagénovú maska okolo oči alebo Intenzívny komplex na okolie očí, kde v 1 balení nájdete až 100 ks masiek na okolie očí a fytoesenciu k tomu.
  7. Ďalším krokom je aplikácia pleťového séra a osobitne na okolie očí aj séra na jemnú pleť v týchto partiách. Použiť môžete výrobky z línie Ocean Riches, ktoré majú sviežu gélovú konzistenciu alebo výživné séra v kapsulách – Regeneračné sérum na tvár Regeneračné sérum na pokožku okolia očí.
  8. Posledným krokom je aplikácia krémovpleťový krém alebo emulziu na tvár, krk a prípadne aj dekolt a osobitne aj krém na očné okolie, ktoré aplikujete jemným vklepkávaním (nikdy nie trením, šúchaním či iným dráždivým pohybom).

Regeneračné sérum v kapsuliach Regeneračné sérum v kapsuliach na pokožku okolo očí

Účinná domáca alternatíva extra starostlivosti o pleť

Vynechajte peeling a na očistenú a premasírovanú pleť aplikujte Nano Corrector s liftingovým efektom alebo Nano Corrector s vyplňujúcim efektom. Oba výrobky majú intenzívne omladzujúce a hydratačné účinky. Obnovujú pružnosť pokožky, spevňujú kontúry tváre a pôsobia do hlbších vrstiev pokožky. Oba výrobky obsahujú dva rôzne prípravky – mezokoktejl a mikrokapsule. Zlepšenie stavu pokožky zaznamenáte už po týždni používania. Vaša pleť bude jemnejšia, hladšia, na pohľad žiarivejšia. Výrazné omladenie zaznamenáte po 3-4 týždňoch používania. Dôležité je správne použitie výrobku a pravidelnosť. Doprajte si ho ako kúru, niekoľkokrát ročne. Po aplikácii Nano Correctora pokračujte pleťovým krémom na tvár a očné okolie.

Náš tip: Keď  máte na tvári masku, doprajte skrášľujúcu procedúru aj rukám. Tie často trpia ešte viac ako pleť na tvári a náš vek rýchlo prezradia. Overenú máme Sadu starostlivosti o ruky Hodvábna dokonalosť, no určite dobre poslúži aj peeling na tvár a potom hrubšia vrstva krému a zabalenie rúk do mikroténových sáčkov. Nechajte pôsobiť aspoň 15 minút, zároveň s pleťovou maskou. Tomu sa hovorí dvojitý zásah! :)

Sada starostlivosti o ruky Hodvábna dokonalosť

Celé domáce skrášľovanie vám nezaberie viac ako hodinu. Verte, stojí to za to. Pri pohľade do zrkadla výsledky uvidíte okamžite - vaša pleť bude hydratovaná, svieža, žiarivá a napnutá. A my veríme, že si to všimnete nielen vy, ale aj vaše okolie.

Poznámka: Opísali sme profesionálne ošetrenie u kozmetičky tak, ako ho poznáme my. Vyskúšané máme na vlastnej koži, a to doslovne. :)

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com

 

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia