Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
3 dni
7 hodín
43 minút
36 sekúnd
 
 
 
 

Oddýchnite si v domácom spa

...alebo kúpeľné procedúry u vás doma. Nepotrebujete k tomu veľa, čudovali by ste sa. Avšak, ešte predtým ako začnete, vyhraďte si čas (aj kúpeľňu) iba pre seba.

Oddýchnite si v domácom spa

Doma dajte vedieť, že tento oddychový čaj je len váš. Doprajte si aspoň hodinku, ideálne dve. Nalaďte sa na relax - objavte čaro upojojujúcej hudby, zapáľte vonnú sviečku, napustite vodu do vane a vypustite myšlienky na prácu, povinnosti, deti... A váša zaslúžená dvojhodinovka sa môže začať!

Lepšia je soľ v mori ako na tanieri

So soľou sa to všeobecne preháňa. Solí sa príliš veľa. No na druhej strane bez soli by ste nemohli uvariť žiadne chutné jedlo (a nemáme na mysli sladké múčne jedlo :-) ). Soľ v optimálnom množstve nie je pre náš organizmus škodlivá. Rovnako platí, že každoročný pobyt pri mori urobí dobre vám i vášmu zdraviu. A soľ urobí dobre aj vašej pokožke. Lebo soľ je jednoducho nenahraditeľná.

More v kúpeľni

Živá soľ z Mŕtveho mora – aj tak sa dá nazvať Telová soľ Kryštály Mŕtveho mora od tianDe, ktorá obsahuje až 70% aktívnych minerálnych prvkov. Má jemnú, krémovú textúru a vonia veľmi príjemne. Šetrne odstraňuje odumreté bunky a pokožku tela zanecháva čistú, hladkú, prevoňanú. Výrobok je dokonca vhodný aj pre ľudí s problematickou pleťou aj ľudí, ktorí trpia kožnými ochoreniami ako sú psoriáza alebo ekzém.

Recenzia od zákazníčky zuzino.sk: „S touto soľou je to v sprche zážitok. V kombinácii s exfoliačným uterákom krásne napení, urobí jemný peeling. Telo je po nej hladučké a vyživené a skvelé je aj na ekzémy a kožné problémy“.

Krok č. 1 domáceho spa: Do napustenej vane pridajte Telovú soľ Kryštály Mŕtveho mora, ktorá vytvorí bohatú penu. V soľnom kúpeli pobudnite aspoň 20 minút. Ak nemáte vaňu, telovú soľ použite priamo na pokožku, pomocou masážnej rukavice alebo s exfoliačným uterákom.

Telová soľ Kryštály Mŕtveho mora tianDe na zuzino.sk SPA rukavica na zuzino.sk Japonský exfoliačný uterák na celé telo EcoDeViva na zuzino.sk

Bylinné kúpele

Aj bylinky sa od nepamäti využívali na rôzne blahodárne ozdravné procedúry. Silu bylín môžete vyskúšať aj na vašich unavených nohách. Pre pocit uvoľnenia a pohody si naordinujte domáci kúpeľ na nohy. Veď nohy nás nosia celý život a zaslúžia si byť rozmaznávané.

Krok č. 2 domáceho spa: Do nádoby s vodou nasypte 1/3 až polovicu sáčku Soľná kúpeľ Čínske byliny a nechajte pôsobiť 15-20 minút. Po kúpeli nohy osušte a pokračujte krokom č. 3 – Zábalom na nohy a päty alebo natrite krémom na nohy.

Zatiaľ, čo necháte pôsobiť blahodárne bylinky na vaše nohy, na vyčistenú tvár môžete aplikovať pleťový enzymatický peeling. Peeling jemne odstráni šupinky a zrohovatelé časti pleti, dokonale ju vyčistí a stiahne póry. Pleť s výnimkou okolia očí masírujte 1-2 minúty a potom opláchnite vlažnou vodou.

Doprajte si k tomu šálku bylinkového čaju, alebo dáte prednosť poháru prosseca?

Domáce zábaly - účinné procedúry aj u vás doma

Aj telové bylinné či bahenné zábaly sú súčasťou kúpeľných procedúr. Čo robia a na čo sa také zábaly používajú?

Dokážu:

  • vyhladiť, vypnúť pokožku
  • dodať potrebnú výživu
  • spevnniť
  • zmierniť celulitídu

V domácich podmienkach je vynikajúci Bylinný zábal Modelovanie postavy, ktorý obsahuje zelený čaj, altajské bylinky a koreň zázvoru. Tento aktívny komplex bylín intenzívne odvodňuje, odstraňuje toxíny a bojuje proti celulitíde. Zábal má aj liftingové a skrášľujúce účinky.  

Krok č. 3 domáceho spa:

Okrem samotného zábalu k nemu potrebujete nádobu a lyžicu na miešanie, potravinovú fóliu a starší uterák. Postup: Obsah sáčku zmiešajte s teplou vodou, nechajte pôsobiť 5-10 minút. Vytvorenou kašou natrite telo. Ideálne na tie miesta, ktoré to potrebujú najviac – brucho, boky, zadok, nohy a zabaľte sa do potravinej fólie. Pre zvýšeniu účinku sa prikryte zohriatym uterákom a oddychujte aspoň 20-30 minút. Po odstránení zábalu sa poriadne umyte a natrite krémom na celulitídu s chilli. Vynikajúci je aj Krém pre dokonalé stehná.

Náš tip: Urobte si kúru pozostávajúcu aspoň z 5 balení bylinného zábalu. Výsledky budú výrazné a merateľné. Veď vyskúšajte.

Krok č. 4 domáceho spa:

A zatiaľ čo necháte pôsobiť skrášľujúci zábal na telo, použite aj Zábal na päty a lakte. Po pár minútach bude pokožka na vašich pätách hebká akoby ste navštívili pedikérku.

Aj ruky potrebujú pozornosť

Tak ako nohy, aj ruky si z času na čas vyžadujú väčšiu pozornosť ako len klasický krém na ruky. Aspoň raz týždenne používajte peelingový gél, soľný scrub a výživný krém na ruky zo Sady starostlivosti o ruky Dokonalá starostlivosť. Nezaberie to veľa času, ale vaše ruky budú hladšie, regenerované do hĺbky a časom aj viditeľne mladšie.

Krok č. 5 domáceho spa:

  • Na vyčistenú a vlhkú pokožku rúk naneste malé množstvo peelingového gélu, vmasírujte, nechajte chvíľu pôsobiť a opláchnite vodou.
  • V druhom kroku naneste prípravok č. 2 – scrub. Nechajte pôsobiť 2-3 minúty a potom opláchnite vodou.
  • A do tretice – naneste tretí výrobok zo sady – hustý krém na ruky. Pre zvýšeniu účinku dajte ruky do mikroténového sáčku a nechajte pôsobiť tak dlho, ako vám to časové možnosti dovolia.

Náš tip: Ak máte naponáhlo, tento krok starostlivosti o ruky môžete aplikovať súbežne s predchádzajúcim krokom - s telovým zábalom aj so zábalom na päty a lakte alebo s aplikáciou pleťovej masky.

Pleťová maska nemôže nič pokaziť

Zatiaľ čo oddychujú vaše ruky, nechajte pôsobiť pleťovú masku. Akú si vyberiete? Závisí od vás a od aktuálnych potrieb vašej pleti. Potrebujete hydratovať, osviežiť, omladiť alebo stiahnuť rozšírené póry. Z bohatej ponuky pleťových masiek tianDe si určite vyberiete. A garantujeme vám, nielen jednu masku. :-)

Pleťové masky tianDe na zuzino.sk

Ozdravná kúra na pery

Na pery sa často zabúda. Teraz im doprajte o čosi viac starostlivosti ako zvyčajne. Veď pokožka na nich je veľmi tenká, často je suchá a lúpe sa. Naša procedúra spočíva v aplikácii Masky na pery Penivý koktail, ktorú necháte 2-3 minúty napeniť a potom zmyjete vlažnou vodou. Po zotretí budú vaše pery jemnejšie, kontúry pier definovanejšia - jednoducho, vaše pery budú na prvý pohľad krajšie a šťavnatejšie.

Zoznam toho, čo k domácemu spa potrebujete:

  1. Telová soľ (vystačí na množstvo procedúr)
  2. SPA Rukavica alebo Exfoliačný uterák (vystačí na množstvo procedúr)
  3. Soľ na nohy (na 2-3 procedúry)
  4. Peeling na tvár (vystačí na množstvo procedúr)
  5. Bylinný zábal Modelovanie postavy
  6. Krém na celulitídu s chilli alebo Krém pre dokonalé stehná (vystačí na množstvo procedúr)
  7. Zábal na päty a lakte
  8. Sada na ruky Hodvábna dokonalosť (vystačí na množstvo procedúr)
  9. Pleťová maska podľa chuti a potreby vašej pleti
  10. Exfoliačná maska na pery Penivý koktejl (vystačí na množstvo procedúr)

Naša rada na záver: Oddychujte pravidelne. Veď čas pre seba je čas na nezaplatenie. :-)

Zdroj foto: zuzino.sk, pexels.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia