Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
0 dní
20 hodín
39 minút
9 sekúnd
 
 
 
 

Turmalín, minerál s liečivými účinkami

TianDe je povestné tým, že tu nájdete všetko tak trochu nezvyčajné. Intenzívnejšie, s výraznejšími účinkami a s nie úplne bežnými ingredienciami. Veď v ktorej spoločnosti nájdete produkty so slimačím mucínom, morským ježkom alebo minerálom, ktorý má liečivé účinky?

Turmalín, minerál s liečivými účinkami

Áno, tentokrát bude reč o turmalíne.

Čo je turmalín a aké má účinky?

Turmalín je kameň, ktorý je opradený mnohými legendami a v minulosti mu boli prisudzované aj mnohé duchovné vlastnosti.

Turmalín je minerálom, ktorý vytvára nízkofrekvenčné elektromagnetické pole, vďaka čomu zlepšuje krvný obeh. Turmalín má silne zahrievajúce účinky a teplo pôsobí do hĺbky. Vyžaruje dlhovlné infračervené žiarenie a spôsobuje molekulárne vibrácie. Po priložení turmalínu na bolestivé miesta, nepohodlie rýchlo ustupuje. Pôsobenie turmalínu môžete porovnať s profesionálnou fyzioterapeutickou procedúrou.

Turmalín chráni aj pred žiarením mobilných telefónov a elektromagnetickým smogom. Uvoľňuje napätie, čo ocenia najmä tí, ktorí majú problém s chrbticou a krčnými stavcami. No nielen tí.

Turmalín na tlmenie bolesti

Nie je žiadnou náhodou, že v tianDe laboratóriách vyvinuli produkty, kam pridali liečivý turmalín. Na zuzino.sk nájdete aktuálne tieto produkty, ktoré obsahujú špeciálnu turmalínovú vrstvu:

Krčný pás s bodovou turmalínovou vrstvou znižuje napätie v oblasti krčnej chrbtice a medzi lopatkami. Tento pás si obľúbia profesionálni vodiči, športovci a ľudia, ktorí majú namáhanú krčnú chrbticu.

Ponožky s bodovou turmalínovou vrstvou sú záchranou pre unavené nohy. Pôsobia ako prevencia hromadenia krvi. Pozitívnou vlastnosťou je i to, že používaním týchto ponožiek predchádzate nadmernému poteniu nôh. Poskytujú statickú masáž, čo pomáha pri zlomeninách a vyvrtnutiach. Celkovo majú turmalínové ponožky posilňujúci účinok na ľudský organizmus.

Turmalínové ponožky a krčný pás

Nákoleníky s bodovou turmalínovou vrstvou pomáhajú zmierniť svalové napätie a zaisťujú pohodli pri chôdzi. Odporúča sa i ľuďom, ktorí intenzívne cvičia alebo naopak, ich kolenné kĺby sú zaťažené staticky.

Pás s bodovou turmalínovou vrstvou pomáha znížiť napätie a nepohodlie v oblasti bedrovej chrbtice, panvy aj podbruška. Napomáha regenerácii natiahnutých svalov, odstraňuje svalové napätie, stres, únavu. Pás pôsobí regeneračne na celý organizmus. Je ideálny pre športovcov, ľudí, ktorí majú sedavý typ práce aj pre ženy, ktoré trpia bolesťami počas PMS alebo menštruácie.

Špeciálne spodné prádlo pre mužov s turmalínom

Nie je spodné prádlo ako spodné prádlo. A tým nemáme na mysli to, ako vyzerá alebo akej je farby. TianDe pánske spodné prádlo je obohatené o turmalínovú vrstvu, ktorá mierne prehrieva a harmonizuje a celkovo pôsobí pozitívne na intímne zdravie mužov. Jednotlivé častice kremíka a zinku, ktoré sú súčasťou turmalínovej vrsty, prenikajú do organizmu a vďaka tomu upravujú tvorbu spermií a pôsobia aj na ich pohyblivosť.

Pánske spodné prádlo s turmalínom tianDe je vyrobené zo 100% bavlny, ktorá je veľmi príjemným a dobre znášaným materiálom. Ocenia ho muži so sedavým zamestnaním, vodiči, úradníci, manažéri a tiež muži, ktorí majú problém s prostatou. Toto spodné prádlo môžu nosiť muži každého veku a s akýmkoľvek životným štýlom.

Pozitívne účinky spodného prádla s turmalínom

  • povzbudzuje libido, zlepšuje potenciu – zvyšujú sexuálny apetít
  • vynikajúca prevencia ochorení prostaty, ľadvín a močového mechúra
  • vhodné pri problémoch s hemoroidmi
  • priaznivo pôsobia na oblasť krížov

Použitie:

Používanie všetkých produktov s turmalínom je potrebné stupňovať, postupne pridávať minúty. Dlhšie pôsobenie turmalínu hneď na začiatku používania by mohlo spôsobiť podráždenie a začervenanie pokožky. U spodného prádla sa odporúča začať s 10 až 15 minútami a následne každý deň pôsobenie predlžovať o 5-10 minút. Po niekoľkých hodinách nosenia vyskúšajte celú noc. Doba pôsobenia by nemala byť dlhšia ako 8-10 hodín. Ráno sa zobudíte plný energie!

Zdroj foto: pixabay.com, zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk)

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia