Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
12 hodín
37 minút
15 sekúnd
 
 
 
 

Prečo sú plátené masky také obľúbené?

Látkové pleťové masky patria v súčasnosti medzi najobľúbenejšie masky. A ani sa tomu nemôžeme čudovať, pretože neobsahujú žiadne dráždivé zložky a nie je po ich použití neporiadok. Stačí si ich len aplikovať na tvár, nechať pôsobiť 15 – 20 minút a užívať si príjemný pocit a účinky masky, vďaka ktorej môžete odhaliť žiaru a krásu vašej pleti. 

Prečo sú plátené masky také obľúbené?

Látkové masky s výnimočným účinkom

Jednoducho povedané, za takýto krátky čas maska poskytne vašej pleti všetky potrebné látky, ktoré vplyvom negatívnych faktorov stratila. A to je dôvod, prečo by ste mali masku do svojej bežnej starostlivosti zaradiť aj vy. Ideálne pre tvorbu „svojky“ (slefies) a ešte lepšie pre vašu pleť. Látkové pleťové masky si k nám našli cestu z Južnej Kórey, ktorá je považovaná za priekopníčku tohto druhu masiek. Sú navrhnuté tak, aby sa zameriavali na riešenie rôznych problémov s pleťou – od hydratácie cez liečbu akné až po vypnutie pleti.

Plátené masky TianDe

Výťažok z chmeľu pomáha bojovať proti vráskam

Všetci dobre poznáme chmeľ ako zložku, ktorá je jednou zo základných zložiek piva. Avšak v posledných rokoch ste aj vy mohli zaznamenať obrovský rozruch okolo chmeľu, ktorý sa vďaka svojim pozitívnym účinkom začal pridávať do kozmetických produktov. Spočiatku sa objavoval ako zložka vo vlasovej kozmetike, no neskôr kozmetické spoločnosti vsadili hlavne na jeho priaznivé účinky na pleť.

Jeho významný prínos sa ukrýva v antibakteriálnych vlastnostiach, vďaka ktorým pomáha bojovať s akné. Navyše obsahuje vysoký obsah trieslovín, má protizápalové vlastnosti a pomáha znižovať výskyt zjazvenia pleti. Chmeľ je navyše naplnený množstvom antioxidantov, ktoré pomáhajú pleti bojovať s voľnými radikálmi, a tým prispieva k jej rozjasneniu a mladistvému vzhľadu.

Ak aj vy túžite po omladení pleti, zmiernení vrások alebo vyhladení jemných línií, siahnite po tianDe maskách. Náš výber masiek je naozaj široký a ich použitím ste na ceste k dokonalej a krásne mladistvej pleti.

Plátené masky TianDe

Gotu Kola a jeho priaznivé účinky na pleť

Gotu Kola, nazývaný aj ako pupočník ázijský, patrí medzi liečivé rastliny, ktoré sa už po stáročia používajú v alternatívnej medicíne. O tejto rastline sa hovorí ako o prostriedku na predĺženie života, posilnenie imunitného systému, zvýšenie inteligencie a upokojenie nervov.

Gotu Kola obsahuje antioxidanty a saponíny, ktoré zlepšujú vzhľad pokožky. Pomáha zmierňovať viditeľnosť jaziev na pokožke, vyhladzovať vrásky a odstraňovať škvrny na pokožke. Dokonca ďalším dôvodom, prečo je taký obľúbený, sú jeho schopnosti rýchlejšie liečiť jazvy po poranení alebo operácii. A prečo si ho zamilujete vy? Tak hlavne kvôli jeho protistarnúcim účinkom.

Výťažky z pupočníka ázijského sú obsiahnuté aj v pleťovej maske - Komplexná starostlivosť pre vypnutie a zvýšenie pružnosti pleti, ktorá okrem tejto rastliny tiež obsahuje výťažky z chmeľu a sladkého drievka, ktoré sú ideálne pre regeneráciu pokožky, jej vypnutie a zlepšenie pružnosti. 

Textilné pleťové masky s extra elixírom

Látkové pleťové masky sa stali populárnymi po celom svete hlavne vďaka svojim účinkom a jednoduchému spôsobu použitia. Účinné zložky z látkových pleťových masiek prenikajú do pleti, ktorej ponúkajú tú najlepšiu starostlivosť.

Každá pleťová maska je iná. Obsahujú rôzne zložky, sľubujú iné výsledky. Tie naše komplexné starostlivosti v sebe kombinujú nielen pleťovú masku, ale aj pleťový krém-elixír, ktorý umocňuje účinky samotnej masky. Ide o 2-fázové produkty. V prvom rade je potrebné na detailne vyčistenú pleť aplikovať pleťovú masku, ktorá sa necháva pôsobiť 15 až 20 minút. Po jej zložení a umytí z tváre alebo najneskôr do 12 hodín od jej použitia, je potrebné na pleť aplikovať pleťový krém, ktorý je súčasťou balenia. Ten pomáha v pleti uzamknúť všetky zložky, ktoré pokožka vďaka maske získala a tým zabezpečuje pozitívnejšie a žiadanejšie výsledky.

Plátené masky TianDe

Zdroj foto: zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk), shutterstock.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia