Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
10 hodín
30 minút
9 sekúnd
 
 
 
 

Prečo tianDe nie je klasická drogéria?

Kto sa s tianDe už stretol vie, že tianDe to nie je „žiadna klasika“, po ktorú zájdete do najbližšej drogérie. tianDe je unikát! Drogéria a kozmetika, dokonca aj domáca lekárnička, kde nájdete produkty vyrobené na základe tradičných čínskych receptúr. Mnohé kozmetické výrobky obsahujú mix takých zložiek a v takej koncentrácii, ktoré tak ľahko nenájdete. No, ale prejdime od chvál k faktom.

Prečo tianDe nie je klasická drogéria?

Unikátna tianDe intímna hygiena

Poznáte vložky, hygienickú nevyhnutnosť pre ženy, ktoré by dokázali pôsobiť nielen ako štandardný hygienický prostriedok, ale zároveň preventívne na rôzne gynekologické problémy, napr. na zápal močového mechúra? A čo tak vložky ako podpora klasickej liečby neplodnosti? Bežné vložky to nedokážu, no tianDe vložky áno. Obsahujú komplex liečivých bylín, ktoré pôsobia na zdravie ženy. Sú vyrobené z netkanej textílie, ktorá nedráždi a je vhodná aj na tie najcitlivejšie miesta.

Intímna hygiena tianDe na zuzino.sk

Intímna hygiena tianDe sa používa na rôzne problémy:

  • harmonizuje menštruačný cyklus
  • upravuje, skracuje a zmierňuje menštruáciu
  • má protizápalové účinky
  • na podporu liečby zápalov močových ciest a urologických problémov
  • posilňuje imunitný systém
  • a funguje aj ako kvalitný hygienický prostriedok pre ženy počas menštruácie i bežných dní

Vyberte si tú vhodnú kombináciu intímnej hygieny. Ak neviete, ako na to - prečítajte si v článkoch na našom blogu alebo si nechajte poradiť. Napr. aj na našom čete či zákazníckej linke alebo e-mailom na podpora@zuzino.sk

Fytonáplasti

Či už holdujete aktívnemu životnému štýlu a športu alebo si bez manuálnej práce neviete predstaviť ani jeden víkend, s bolesťou sa stretávate bežne. Natiahnuté svaly, bolesť kĺbov, chrbtice, boľavé kolená... Prvou pomocou v tianDe sú fytonáplasti inšpirované receptúrami východných medicín. Vďaka prepracovanej kombinácii bylín si vedia poradiť s bolesťou rýchlo. Účinná transdermálna terapia alebo tzv. suchá infúzia pracuje intenzívne, no vy to ani nezbadáte. Náplasť sa v menších kúskoch lepí na telo a necháva pôsobiť 8 a viac hodín. V závislosti od druhu náplasti, obsahuje rôzne aktívne látky, napr. mentol, kadidlo, gáfor, klinček, angeliku lekársku a mnoho iných účinných zložiek.

Jedna z recenzií na Wutong: "Pomohla mi pri bolesti v krížoch. Najviac ma prekvapilo to, že zaúčinkovala okamžite. Cena je vynikajúca oproti iným náplastiam od iných výrobcov. Odporúčam".

Wutong náplasť na zuzino.sk  Jian Kang náplasť na zuzino.sk  

Detoxikačné náplasti na nohy

Pre rýchlu, ľahkú a bezbolestnú detoxikáciu siahnite po detoxikačných náplastiach na nohy. Zlepšujú prekrvenie, zmierňujú napätie, odstraňujú toxíny a celkovo prinášajú veľkú úľavu organizmu. Vyberať môžete z dvoch možností – k tej klasickej nedávno pribudla levanduľová. Lepia sa na spodok nôh do 21.00 hod. a nechávajú pôsobiť celú noc. Používajú sa aspoň 7 dní po sebe. Jedným z vedľajších účinkov, no veľmi príjemných, je lepší spánok.

Ak detoxikáciu beriete naozaj vážne, potrebné je detoxikovať aj zvnútra. Bylinný čaj Tibetský zberčaj s ostropestrecom mariánskym sú veľkými pomocníkmi. Veľkou pomocou je aj detoxikovanie kože, ktorá je najväčším orgánom tela. Na to poslúži telová soľ a jej pravidelná aplikácia.

Slovo „detoxikácia“ je v súčasnosti často skloňované. Nie každý verí, že potrebuje riadnu očistu tela. No, lepšie je raz vyskúšať ako 100 x o tom hovoriť! My to vyskúšané máme a verte, alebo nie – detailná očista tela je ako vyupratovaný byt. Hneď sa v ňom cítite lepšie!

Náš tip: Prečítajte si články na našom blogu, kde sa téme detoxikácia venujeme podrobne. Nájdete tam ďalšie tipy, čo robiť, čo jesť, čoho sa vyvarovať, ak chcete svoje telo riadne očistiť.

Detoxikačná náplasť na nohy na zuzino.sk

Masážne gély a krémy

Trio masážnych výrobkov – Slaviton, OrthophytTekutú náplasť poznajú mnohí pre svoje nezameniteľné účinky. Ide o veľmi účinné bylinné výrobky s obsahom 92 až 96% prírodných zložiek. Slaviton je s miernou nadsázkou všeliek. Pôvodne určený proti opuchom nôh a ako doplnok k liečbe kŕčových žíl a varixov. No vďaka premyslenej kombinácií byliniek naši zákazníci Slaviton používajú aj pri hemoroidoch, zvýšenej teplote, uštipnutiach, modrinách, škrabancoch... Jednoducho, základ domácej lekárničky.  O jeho obľúbenosti svedčí aj množstvo komentárov a recenzií, ktoré nájdete pri Slavitone.

Orthophyt sa používa najmä pri bolestiach kĺbov a svalov. Regeneruje a prehrieva do hĺbky a pôsobí kumulatívnym spôsobom. Veľmi dobre funguje aj pri dlhých túrach a pri boľavých kolenách. Tekutá náplasť je ešte viac zahrievajúca a je to vyslovene prvá pomoc pri svalovej horúčke (pôsobí aj ako prevencia svalovej horúčky).

Spevňujúce séurm na riasy a obočie

Aj mihalnice a obočie vekom starnú. Zhoršuje sa ich kvalita, jednotlivé chĺpky sú jemnejšie a vypadávajú. Čo s tým? Spevňujúce sérum na riasy a obočie od tianDe obsahuje komplex výťažkov, ktoré obočie aj mihalnice posilňujú. Vďaka extraktu z pivoňky, panthenolu, kyseline hyalúronovej aj patentovanému peptidovému komplexu môžu byť vaše riasy husté a dlhé a obočie krajšie. Máme overený výsledok už po 2 týždňoch pravidelnej aplikácie 2x denne.

Alunit nie je len deodorantom

Ak by sme mali spomenúť čo i len jednu ďalšiu špecialitku tianDe, bol by ňou alunit. Ide o prírodnú horninu, ktorá sa používa ako deodorant. Ale zďaleka nielen na to.

Alunite alebo Prírodný deodorant Natural Veil zabaraňuje zápachu pri potení, upokojuje pokožku pri podráždení či poranení. Okrem toho sa dá využiť na mnoho ďalších spôsobov, napr. pri uštipnutí, pri problematickej pleti, ako kloktadlo, dezinfekcia alebo aj na umývanie domácnosti. Naši zákazníci ho využívajú aj ako postrek proti škodcom či na detské zapareniny.

Deodorant s rozprašovačom a šalviou je príjemnou alternatívou pre pohodlných. Deodorant ponúka maximálnu ochranu, nezanecháva biele stopy a pokožka v podpazuší tak môže voľne dýchať. A čo je dôležité, zabráni zápachu bez upchatia potných žliaz.

Oba deodoranty sú 100% prírodné, účinné a aj multifunkčné. Môžu ich používať ženy aj muži, tehotné a dojčiace ženy.

Prírodné deodoranty tianDe na zuzino.sk

TianDe nie je klasickou drogériou a kozmetikou. Aj vďaka svojej ponuke, kde nájdete množstvo účinných výrobkov za rozumnú cenu, je tianDe výnimočné. Vedia už o tom mnohí stáli zákazníci zuzino.sk. Čo vy na to - vyskúšate ho aj vy?

Zdroj foto: zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk), pixabay.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia