Infobar icon

Súťaž o 15 balíčkov tianDe končí 30.4.

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
0 dní
6 hodín
10 minút
30 sekúnd
 
 
 
 

Krásna pleť vďaka textilným maskám

Aj vy sa niekedy v zrkadle nespoznávate? Pozeráte sa na svoju tvár, ktorá je akási mdlá, zašedivelá, s rozšírenými pórmi... A kde sa vzali tie nové vrásky a línie? Doprajte si rýchly a účinný zásah! Jednoducho, s textilnými maskami!

Krásna pleť vďaka textilným maskám

Prečo používať textilné masky

Textilné masky prežívajú boom, sú absolútnym skrášľovacím hitom posledných rokov. V anglickom jazyku sa nazývajú "sheet masks"; u nás sú to plátené masky. Vyrobené sú z jedného kusa látky tak, aby ste si ich mohli jednoducho priložiť na tvár. Látka je podľa typu masky napustená špeciálnym sérom, ktoré je plné vysokoúčinných koncentrovaných látok, ktoré sa priložením na pokožku rýchlo uvoľňujú. Stačí 15 až 20 minút a vaša pleť je ako znovuzrodená. 

Účinky textilných masiek na pleť

Textilnú pleťovú masku môžete aplikovať kedykoľvek, no pomôžu vám najmä ak potrebujete:

pletove masky tiande

Použitie textilnej masky - postup

  • použite masku podľa typu pleti aj problému, ktorý momentálne riešite
  • vaša pleť by mala byť dokonale čistá - použite čistiaci gél, penu, enzývový púder alebo exfoliant a dočistite ju pleťovou vodou alebo tonikom
  • doprajte si čas - aplikáciu masky spojte s relaxáciou, počúvaním príjemnej hudby alebo meditáciou - niekedy stačí len 30 minút a vy budete oddýchnutá a vaša pleť skrášlená
  • masku si predpripravte - rozložte a aplikujte na vopred vyčistenú a suchú pleť
  • masku na tvári upravte tak, aby dobre priľnula na celej tvári (niektoré masky sú vhodné aj na krk a dokonca sa dajú pridržať za ušami)
  • nechajte pôsobiť aspoň 15 minút (no nič nepokazíte, ak maska ostane pôsobiť aj 25 minút)
  • oddychujte, relaxujte, užívajte si to
  • po uvedenom čase pôsobenia masku dajte dole
  • nadbytočné sérum si jemnou masážou votrite do tváre, krku a dekoltu
  • aplikujte svoj obľúbený pleťový krém

pleťová maska Tiande rozvinutá

Ak pre seba chcete urobiť ešte čosi navyše, na aplikovanú masku použite Photoner. Jednou z jeho funkcií je ultrazvuková mikromasáž, vďaka ktorej účinné látky z masky preniknú do ešte hlbších vrstiev pokožky.

Textilné masky sú vynikajúcim pomocníkom v rámci domácej starostlivosti o pleť. Sú cenovo prístupné, ľahko aplikovateľné a výsledky sú naozaj výnimočné. Odporúčame používať pravidelne, aspoň 2-3x týždenne. Vaša pleť sa vám poďakuje - bude hladká, žiarivá, bez viditeľných vrások, pestovaná.

Všetky masky v ponuke TianDe nájdete v e-shope, TU.

Náš tip: Vyskúšajte aj novinku - špeciálnu masku na bradu a líniu tváre. Viditeľné zlepšenie kontúr brady už po prvom použití.

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
Ďalšie články

Účinky cordycepsu na pleť

Cordyceps je veľmi vzácna a nezvyčajná huba, ktorá k nám prichádza z východu. Používa sa v kozmetickom priemysle, v tradičnej čínskej medicíne a dokonca i v gastronómii.

Čítať viac

Účinky prírodného komplexu kaktusový extrakt na pleť

Komplex Kaktusový extrakt je základnou prírodnou zložkou výrobkov z novej pleťovej línie Fresh Click. Čo to je kaktusový extrakt, čím je pre mladú pleť zaujímavý a aké je jeho výnimočné zloženie? Dozviete sa v tomto článku.

Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia