Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
2 dni
16 hodín
28 minút
53 sekúnd
 
 
 
 

Výnimočné vložky TianDe

Mnohé z nás počas svojho života nosia nesprávne zvolené vložky či tampóny. Podľa prieskumov je to dokonca viac ako polovica žien na svete. Prečo si volíme nesprávne hygienické vložky? Častokrát siahame po tých najhrubších vložkách v presvedčení, že zabránia nechcenému úniku.

Výnimočné vložky TianDe

Prípadne volíme vložky s parfumovanou a farebnou vrstvou, ktoré nám koniec koncov spôsobia viac nepríjemností ako úžitku. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása a to platí aj v prípade dámskych vložiek. Okrem správne zvolenej veľkosti a tvaru však musíme jednoznačne dávať pozor aj na výber zloženia a materiálu, z ktorého sú dámske vložky vyrobené. Ako si však vybrať, keď je ich na trhu tak veľa?

Čo na používanie dámskych vložiek hovorí výskum?

Podľa amerického marketingového centra existujú overené fakty týkajúce sa dámskych vložiek. Tu je niekoľko z nich:

  • Viac ako polovica žien dostane prvú menštruáciu medzi dvanástym a štrnástym rokom života.
  • Viac ako 80% žien menštruuje štyri až sedem dní.
  • Viac ako 60% používa vložky s krídelkami. Lepšie držia na svojom mieste a udržujú čisté oblečenie a spodné prádlo.
  • Viac ako 80% žien si kupuje tenké vložky.
  • Viac ako 70% žien preferuje vložky pred tampónmi. Tampóny používa každá piata žena a len tri percentá nosia počas menštruácie slipové vložky.
  • Asi jedna tretina žien používa počas nosenia tampónu aj vložku.
  • Väčšina žien nakupuje hygienické vložky v hypermarketoch a drogériách.

Zásady pri výbere vložiek

Pri výbere dámskych hygienických vložiek je potrebné dodržiavať niekoľko pravidiel.

"V prípade, že vás trápia kožné alergie, mali by ste zabudnúť na vložky s umelými vláknami. Možno sa javia ako absorpčné, no vrstva, ktorá ich pokrýva, vám môže spôsobiť nepríjemnosti v podobe ekzému, či infekcie".

Samozrejme by ste sa mali vyhýbať vložkám s parfumáciou a farbivami.

Zabudnite na hrúbku vložiek. Výber je potrebné zamerať na absorpčnú schopnosť vložiek, nie na ich veľkosť. Práve tenšie dámske vložky zvyknú obsahovať špeciálne jadro, vďaka ktorému tekutina nepretečie.

O veľkosti sa môžeme rozprávať v prípade výberu vložiek na noc. Spokojný spánok vám vedia poskytnúť špeciálne vložky, ktoré sú predĺžené a určené na noc.

Pri silnej menštruácii je samozrejme potrebné zvoliť vložky s krídelkami, ktoré držia na svojom mieste a chránia vaše oblečenie. Počas bežného cyklu vám však postačia vložky bez krídelok, či klasické slipové vložky.

Vedeli ste o tom, že menštruačné vložky sú u nás vyrábané z odpadových materiálov? Prikladať si na citlivé miesta materiál z odpadov napustený chémiou nie je pre naše telo jednoznačne vhodné. Riskujeme tým vznik zápalov, alergických reakcií, či iných ochorení. Vložky, o ktorých ste možno ešte nepočuli a nečítali, neobsahujú nič zo spomínaných nevhodných látok. Sú to totiž vložky obsahujúce extrakty z liečivých bylín. Vyvíjajú ich vedci z centra Tradičnej Čínskej Medicíny (TCM) v Číne.

"TianDe hygienické vložky sa vyrábajú pomocou špeciálnej technológie spracovaním čerstvo rezaných bylín. To zaručuje vysokú koncentráciu účinných aktívnych látok. Telo tak príjme z týchto vložiek 70-80% účinných látok, čo je niekoľkonásobne väčšia koncentrácia ako napríklad pri pití bylinných čajov. Extrakty z bylín telo detoxikujú, teda dochádza k vylučovaniu toxínov von z tela".

    Nefritová sviežosť - slipové vložky 

Aké sú tianDe bylinkové vložky?

  • TianDe vložky nie sú na rozdiel od bežne dostupných vložiek bielené chlórom
  • obsahujú prírodné materiály
  • neobsahujú farbivá ani parfumáciu
  • nedráždia, nespôsobujú alergie
  • sú vhodné pre všetky ženy - od mladých dievčat, ktoré začínajú menštruovať po ženy v zrelom veku, v období menopauzy aj po menopauze (tenké slipové vložky pre zabezpečenie dostatočnej hygieny a pocitu čistoty počas celého mesiaca)
  • obsahujú premyslenú kombináciu účinných látok, ktoré napomáhajú chorobám predchádzať aj ich liečiť
  • vynikajúco sa dopĺňajú s ďalšími TianDe výrobkami - Jemným gélom pre intímnu hygienu, doplnkami výživy, bylinnými čajmi a ďalšími

Bylinkové vložky TianDe obsahujú napríklad olej z čierneho korenia, výťažky girchovníka, harmanček, či sophoru žltkastú. Tieto vložky sú v prvom rade bylinným zábalom a až potom vysoko kvalitným hygienickým prostriedkom. Povrch vložiek TianDe sa skladá z prírodnej bavlny a má najvyššiu mieru absorpcie vody, ktorá zabraňuje vzniku podráždenia, pálenia a svrbenia.

Unikátne tianDe vložky

  • ak sa s vložkami TianDe ešte len zoznamujete, začnite najjemnejšou z vložiek, slipovou Nefritovou sviežosťou s aloe
  • v rámci prevencie aj na podporu liečby bežných ženských gynekologických ochorení je vynikajúci celý rad Nefritová sviežosť, napr. klasické denné menštruačné vložky
  • výnimočne vysokú koncentráciu bylín nájdete vo vložkách Energia bylín
  • ak máte problémy (aj opakované) s močovým mechúrom alebo často navštevujete verejné plavárne a kúpaliská, vsaďte na 24-hodinový zábal - Jemnú starostlivosť
  • najsilnejšia TianDe vložka pri "ženských problémoch" aj v rámci prevencie vhodná pre každú ženu - 24-hodinová fytovložka Energia života, ktorá odporúčame ako preventívnu 10-dňovú kúru aspoň 2x ročne

Ak vás zaujímajú tianDe vložky, vyskúšajte vzorku. A do objednávkového košíka pridajte aj brožúru Prevencia a podpora ženského zdravia. Dozviete sa v nej všetko dôležité o výnimočných tianDe vložkách, zložení i postupnosti ich používania.

Zdroj foto: www.zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk)

 

 

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia