Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
7 hodín
37 minút
47 sekúnd
 
 
 
 

Zázračná ľadovcová voda

Ľadovcová voda je zázrakom pre naše zdravie aj krásu. Obsahuje množstvo minerálov a pre pleť prospešných látok, vďaka ktorým môže vaša pleť vyzerať mlado a sviežo aj v zrelom veku. Rozlúčte sa s pocitom pnutia a suchosti, vďaka vlastnostiam ľadovcovej vody a ďalším aktívnym zložkám, ktoré zabezpečujú maximálnu hydratáciu a vyhladenie vrások.

Zázračná ľadovcová voda

Čo obsahuje ľadovcová voda?

Pred tisíckami rokov, kedy sa dážď a sneh premenili na čisto biely ľad a kedy nedochádzalo k znečisteniu životného prostredia, sa vyformovali ľadovce, ktoré predstavujú fascinujúce úkazy pre mnohých zvedavcov, ale aj vedcov.  Po mnohých skúmaniach bolo preukázané, že voda z ľadovca obsahuje veľké množstvo minerálov, z ktorých spomenieme najmä:

  • Vápnik: čistí upchaté póry, prispieva k posilňovaniu kostí a svalov a zlepšuje krvný obeh
  • Chlorid: má detoxikačné účinky, vďaka čomu čistí nielen pokožku, ale aj celý organizmus
  • Magnézium: znižuje zápal a dokonca môže byť použitý ako dočasný redukčný prostriedok proti vráskam
  • Sodík: ideálny pre suchú a svrbivú pokožku, používa sa tiež na liečbu akné, ekzému a psoriázy
  • Síran: pomáha pri liečbe akné, znižuje zápaly a reguluje aktivitu kožných žliaz
  • Kremeň: stimuluje bunkový metabolizmus a pomáha predchádzať predčasnému starnutiu pokožky

Už tento samotný obsah toľkých minerálov napovedá, že ľadovcová voda je skutočne skvelou zložkou pre pleťové krémy, séra, očné krémy, gély. No napriek tomu sa o tejto vode hovorí príliš málo na to, aby jej účinky poznali mnohí z nás. Veď úprimne, počuli ste v súvislosti s ľadovcami aj niečo iné, ako len pojem globálne otepľovanie? Asi nie. Preto sa poďte spolu s nami pozrieť na to, čo táto voda skutočne dokáže a ako prospeje možno aj vám!

Voda z ľadovcov a jej príbeh

Voda z ľadovcov nie je takpovediac čistou vodou. Pre kozmetické účely sa využíva najmä voda z ľadovca Argentière, nachádzajúceho sa vo Francúzskych Alpách. Ide o najväčší ľadovec, nachádzajúci sa v masíve Mont Blanc. Počas toho, ako sa vrcholy ľadovca roztápajú a voda postupne steká nadol, filtruje sa cez poréznu vulkanickú skalu v horách, vďaka čomu v sebe zhromažďuje stopové minerály, čoho výsledkom je čistá voda, plná rôznych minerálov, ale aj stopových prvkov, ktoré sú pre zdravie nášho organizmu skutočne potrebné. Samozrejme, v tomto prípade musíme uviesť na pravú mieru aj fakt, že takáto voda z ľadovcov sa nezískava zo zemského povrchu, ale z hĺbky niekoľkých desiatok metrov, aby sa získala čistá voda bez akéhokoľvek povrchového znečistenia.

Voda z ľadovcov pre každú ženu

" Ľadovcová voda je ideálna pre každú ženu. Ak vás trápi akné aj v dospelosti alebo ak už roky bojujete s ekzémom alebo psoriázou, tak táto zázračná voda môže byť pre vás vykúpením".

Avšak medzi nami všetkými sa nájde kategória žien, pre ktorú je ľadovcová voda najprínosnejšou. Totižto, vek sa ako prvý prejaví na našich rukách a následne v okolí našich očí alebo pier. A je jedno, či máte 25 alebo po päťdesiatke, vrásky sa vám môžu objaviť kedykoľvek, najmä v dôsledku nedostatočnej hydratácie pokožky a vyplavovaniu kolagénu z organizmu, ktorý si ho nevie sám dopĺňať.

Po 25. roku dochádza k znižovaniu tvorby kolagénu, v dôsledku čoho sa pokožka mení nielen vnútorne, ale aj navonok. Stráca pevnosť a pružnosť, postupne chradne, zoslabuje sa funkcia mazových a potných žliaz, čo postupne prispieva k tvorbe vrások a ich prehlbovaniu.

Prémiová pleťová línia s ľadovcovou vodou

Nevešajte však hlavu! Máme pre vás riešenie, ktorým je prémiový rad CHARM Collection. Je určený práve pre ženy, nachádzajúce sa v zrelšom veku, obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré vašej pleti pomôžu rozpamätať sa na mladosť.

V celej tejto kolekcie nájdete prémiové produkty, ako je pleťový krém-koncentrát krásy, pleťový gél Aquaterapia, ktorý je vhodný aj pre mladšie ženy vo veku už od 25 rokov. V CHARM Collection nechýba ani krém-sérum na očné okolie, ktorý je zameraný na riešenie problémov s prehlbujúcimi sa vráskami. Jeho ďalšou veľkou výhodou je jeho obsah - až 30 ml krému na očné okolie (bežne to býva 15-20 ml). Nemusíte si vôbec rezervovať pobyt vo Francúzskych Alpách, aby ste objavili účinky vody z ľadovca Argentière, stačí len nahliadnuť do našej ponuky a vybrať si to pravé orechové pre vašu pleť.

Rozlúčte sa s pocitom pnutia a suchosti, vďaka vlastnostiam ľadovcovej vody a ďalším aktívnym zložkám, ktoré zabezpečujú maximálnu hydratáciu a vyhladenie vrások!

Zdroj foto: zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk), shutterstock.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia