Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
4 hodiny
5 minút
52 sekúnd
 
 
 
 

Zuzino.sk oslávilo 5 rokov

Každé narodeniny sa patrí osláviť. Aj tie e-shopovské. A tak sa 15. septembra zišla približne 20tka ľudí, ktorí stoja za e-shopom zuzino.sk. Zamestnanci, obchodní partneri, priatelia, rodina aj sympatizanti. A poriadne to spolu oslávili!

Zuzino.sk oslávilo 5 rokov

Zuzino.sk má čo oslavovať. Veď od svojho vzniku pred 5 rokmi prešlo dlhú cestu. Z domáceho e-shopu s povestnými „dvoma krabicami tianDe výrobkov“ sa zuzino.sk vypracovalo na najväčší tianDe e-shop na Slovensku a jeden z najväčších v celej Európe. Na oslavách 5. narodenín to potvrdila aj Maria Štajncová, zástupkyňa centrály tianDe v Prahe.

V úvodnej časti si Zuzana Slovačková, zakladateľka a majiteľka e-shopu zuzino.sk, zaspomínala na náročné a teraz aj vtipné začiatky. Hovorila o aktuálnych aktivitách zuzina aj plánoch do budúcna.

Nezabudla poďakovať celej rodine a najmä deťom za ich podporu, zamestnancom za pracovné nasadenie, obchodným partnerom za nápady, nadšenie aj chuť posúvať hranice e-shopu.

Zuzana Slovačková, majiteľka zuzino.sk: „Veľká vďaka patrí hlavnému partnerovi – centrále tianDe, bez ktorého by e-shop fungovať nemohol. A moja vďaka rovnako patrí zákazníkom zuzino.sk, ktorí u nás tianDe výrobky nakupujú. Sľubujem, že sa nezastavíme a e-shop aj naše služby budeme neustále zlepšovať.“

Počas oficiálnej časti vystúpil aj Štefan Farkaš, ktorý stojí za projektom HAKA Hľadá sa auto, krádeže automobilov. Práve tomuto občianskemu združeniu prispelo zuzino.sk sumou 1500 Eur na nákup dronu, ktorý bude pomáhať hľadať ukradnuté vozidlá a pátrať po nezvestných osobách. "Zuzino.sk pomáha HAKA pravidelne a my sa tešíme, že naša pomoc prináša ovocie v podobe zachránených životov aj nájdených automobilov", hovorí Zuzana Slovačková.

Majiteľka e-shopu predstavila unikátny program vzdelávania so zuzino.sk, ktorý spočíva aj vo vydávaní vzdelávacích materiálov. V septembri 2021 vznikla prvá z kolekcie brožúr Prevencia a podpora ženského zdravia. Okrem nej zuzino.sk vydalo i prvé zuzino news – magazín o novinkách, radách a živote s tianDe. Prvé číslo tohto dvojmesačníka bolo venované práve 5. narodeninám zuzino.sk a na oslavách nemohlo chýbať.

Hostia sa na akcii mohli zoznámiť s ďalšími materiálmi – šanónmi, aktualizovanou brožúrou Vitajte v tianDe a vzorkovníkmi. Na akcii, ako to už u zuzino.sk býva zvykom, nechýbali ani bohaté darčekové tašky pre všetkých hostí. A tiež množstvo chutnej husaciny, kvalitných nápojov a zuzino torta. Čo ešte bolo prítomné počas celej akcie? Príjemná atmosféra, pocit súdržnosti a zmysluplnosti. Zuzino - 5 rokov spolu.

Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné akcie. Najbližšie sa uvidíme 8. októbra počas 1. výsadby tianDe lesa, ktoré organizuje centrála tianDe spolu s Lesmi Slovenskej republiky. Bude to výnimočná ekologická akcia, na ktorú vás srdečne pozývame.

 

P.S.: Nahliadnite za oponu. V krátkom videu si môžete pozrieť, ako to na oslave 5. narodenín e-shopu zuzino.sk vyzeralo naozaj.

 

Mgr. Katarína Lehotská Mikuláková, marketing, PR & events pre zuzino.sk

Foto: Jenny Slovačková pre zuzino.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia