Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
 
 

Doprajte si odmenu

Nemáte ešte svoju VIP zľavu?

Alebo máte dobrú kamarátku, ktorá ešte nemá svoju VIP zľavu?

Tak tento článok je práve pre vás!

S radosťou vnímame, že je nás, nadšencov tianDe stále viac a viac. Používame naše produkty nielen z oblasti krásy, ale hlavne zdravia. Ich veľkým benefitom je to, že sú plné účinných látok a sú vyrábané na základe receptúr Tradičnej čínskej medicíny.

Doprajte si odmenu

Ja osobne si už neviem život bez niektorých produktov ako napríklad vložky alebo Slaviton ani predstaviť. :) Vy áno?

Som presvedčená, že každý na Slovensku si zaslúži byť nielen krásny, ale aj zdravý. A tak sme sa spolu s kolegami v našom e-shope rozhodli túto myšlienku podporiť. A zároveň v šírení tejto krásnej myšlienky podporiť aj vás.

Čo by ste povedali na to, keby sme vám, alebo vašej kamarátke, ktorá bude chcieť nakupovať s VIP zľavou, dali darček?

Napríklad 2 darčekové poukazy v celkovej hodnote 10 Eur?

A ako by sa páčilo vám, keby ste darček dostali aj vy?

Napríklad 10 eurový darčekový poukaz ak doprajete tento krásny benefit svojim 5 kamarátkam?

Znie to dobre, že? Tak si pripravte zoznam kamarátok či kolegýň z práce, ktorým o tejto skvelej akcii chcete povedať. A aj vás môže čakať osobný nákup zadarmo!

Ako na to?

1) ak nemáte svomu VIP kartičku - vypíšte tento formulár a my vás budeme obratom kontaktovať a všetko zariadime: ZÍSKAŤ VIP KARTIČKU

2) ak máte svoju VIP kartičku a chcete získať odmenu pre vašu kamarátku, vytvorte jej tianDe ID (ak to neviete, obráťte sa na človeka, ktorý vás do tianDe priviedol alebo nám zavolajte na našu infolinku a my vám pomôžeme kamarátku zaregistrovať).

2) Zaregistrujte ju do vášho obľúbeného e-shopu tu: REGISTRACIA DO E-SHOPU ZUZINO

3) Kamarátke pomôžte vybrať tovar v hodnote 50 bodov v 1. nákupe.

4) Hneď ako kamarátka prevezme balíček, nájde v ňom aj 2 darčekové poukazy v celkovej hodnote 10 Eur, ktoré môže využiť na ďalšie 2 nákupy a to do 6 mesiacov.

5) Ak ste k nám priviedli až 5 vašich kamarátok, pošlite nám ich zoznam a my vám zašleme darčekový poukaz v hodnote 10 Eur, ktorý môžete darovať alebo využiť pri vašom ďalšom nákupe.

 

Koľko kamarátok môžete takto priviesť do tianDe? Koľkými kamarátkam dáme 10 eur? Zatiaľ túto možnosť budeme limitovať 5 kamarátkami, takže neváhajte a rovno im to povedzte. Táto možnosť tu možno nebude dlho...

A prečo sme sa takto rozhodli?

Vieme, koľkým ľuďom už tianDe pomohlo, koľko ľudí je s našimi úžasnými produktami spokojní. A my chceme, aby túto možnosť mali všetci. A takto im to spoločnými silami umožníme.

 

Nečakajte a zavolajte svojej kamarátke ešte dnes.

 

S úctou

Zuzana Slovačková a váš obľúbený e-shop zuzino.sk

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia