Infobar icon

Dnes platíme za Vás DOPRAVU MY!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
3 dni
12 hodín
25 minút
41 sekúnd
 
 
 
 

Zuzino NEWS

V septembri roka 2021 začal e-shop zuzino.sk vydávať firemné noviny. Nazvali sme ich Zuzino NEWS a ich prvé číslo vyšlo pri príležitosti oslavy 5. narodenín e-shopu.

Zuzino NEWS

Výnimočné Zuzino NEWS

Zuzino NEWS je firemný magazín e-shopu zuzino.sk, ktorý pre vás vytvárame s láskou a nadšením. Veríme, že to cítite. Tešíme sa z obsahu, ale aj z atraktívneho a praktického dizajnu, vďaka ktorému si každé číslo Zuzino NEWS môžete zakladať do vytvoreného šanónu. K jednotlivým číslam sa tak viete kedykoľvek vrátiť. V prípade, že tianDe vnímate aj ako formu privyrobenia si, všetky čísla Zuzino NEWS viete použiť ako formu prezentácie. Zuzino NEWS je dvojmesačík a doteraz sme vytvorili čísel a siedme je na ceste.

Stiahnite si Zuzino News

Zuzino News 01 - Buďme krajšie s tianDe

september-október 2021

Prvý magazín e-shopu zuzino.sk. Obsahuje zaujímavosti zo života s tianDe, príbehy, novinky aj praktické rady a tipy, ako používať tianDe výrobky.

Stiahnuť Zuzino News 01

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 02 – Detoxikácia

november-december 2021

V 2. čísle magazínu sa venujeme aktuálnej téme detoxikácia. Nájdete tu aj rady o Elenky Jesíčkovej, odborníčky na tradičnú čínsku medicínu a hlavnej lektorky tianDe.

 

Stiahnuť Zuzino News 02

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 03 - Reštart v novom roku

január-február 2022

Tretie číslo dvojmesačníka zuzino news sa zaoberá témou ako naštartovať metabolizmus po sviatkoch.

 

Stiahnuť Zuzino News 03

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 04 - Ako na jarnú únavu?

marec-apríl 2022

V 4. čísle ponúkame TOP tipy na prvú pomoc v boji s jarnou únavou. Prinášame aj veľkú výzvu pomoci ľuďom v ťažkej situácii, kde e-shop zuzino.sk chce pomôcť.

 

Stiahnuť Zuzino News 04

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 05 - Chudneme do plaviek

máj-jún 2022

V 5. čísle ponúkame TOP tipy ako schudnúť do plaviek. 

 

Stiahnuť Zuzino News 05

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 06 - Leto bez starostí

júl-august 2022

V 6. čísle ponúkame skvelé tipy na LETO.

 

Stiahnuť Zuzino News 06

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 07 - Parazity v nás

september-október 2022

V 7. čísle ponúkame tému PARAZITY V NÁS.

Dozviete sa základné informácie o tom, že parazity ohrozujú nielen ľudí, ktorí žijú so štvornohými miláčikmi v jednej domácnosti. Pridáme aj tianDe tipy na očistu, detoxikáciu a antiparazitárnu kúru.

.

 

Stiahnuť Zuzino News 07

 

 

 

 

 

 

Zuzino News 08 - Starostlivosť o pokožku tváre i tela v zime

november-december 2022

V 8. čísle je témou STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU TVÁRE I TELA V ZIME.

Dozviete sa ako sa starať o pokožku tak, aby aj počas chladných dní vyzerala zdravo a krásne

 

Stiahnuť Zuzino News 08

 

 

 

 

 

 

 

 

Čo nájdete v magazíne Zuzino News?

Dvojmesačník e-shopu zuzino.sk je také pele-mele zo života tianDe, e-shopu zuzino.sk. Nájdete tami i rady, tipy a účinné kombinácie používania výrobkov tianDe. V pravidelných rubrikách nájdete:

  • Môj príbeh alebo ako mi tianDe zmenilo život – rubrika, v ktorej predstavujeme poradkyne tianDe, ale i zákazníčky, ktoré sa s vami delia o svoj životný príbeh alebo to, ako im tianDe pomohlo.
  • Novinky – tianDe a rovnako aj zuzino.sk pravidelne prichádza s novými výrobkami. Práve im je venovaná rubrika Novinky.
  • Téma čísla – v každom čísle sa zameriavame na inú, aktuálnu tému – starostlivosť o pleť po lete, detoxikácia, reštart po Novom roku.
  • Skúsenosti zákazníkov alebo Tipy riaditeľky e-shopu Zuzany Slovačkovej, kde nájdete konkrétne postrehy a skúsenosti reálnych ľudí.
  • Poznáte účinky? – je rubrika, v ktorej opisujeme účinky jednotlivých prírodných látok, ktoré sú súčasťou tianDe výrobkov. Doteraz sme sa venovali koloidnému striebru, turmalínu, kolagénu a v 4. čísle sme sa zamerali na mätu piepornú.
  • Ekologické tianDe – keďže spoločnosť tianDe i samotné zuzino.sk sú spoločnosti, ktoré dbajú na ekológiu, v tejto rubrike opisujeme aktivity a výrobky, ktoré s ekológiou súvisia.
  • Vyskúšali sme za vás – vždy jeden človek z tímu e-shopu zuzino.sk vyskúša 1 výrobok tianDe a opíše ho vlastnými slovami. Je zaujímavé pozorovať, ako napríklad tonikum určené na ženskú pleť môže pomáhať aj mužovi alebo deťom a stať sa súčasťou domácej lekárničky.
  • Zuzino pomáha – Zuzino.sk nezištne pomáha roky. Pomáha jednotlivcom aj organizáciám. Vďaka zákazníkom e-shopu môže pomáhať ešte viac a ešte intenzívnejšie. V tejto rubrike opisujeme osudy vybraných ľudí a organizácií, ktorým e-shop zuzino.sk doteraz pomohol.

Vo vybraných číslach dávame priestor aj pani Elenke Jesíčkovej, odborníčke na tradičnú čínsku medicínu a hlavnú lektorku tianDe.

A, ak sme to ešte nespomenuli, tento materiál od nás dostávate zadarmo. Pridávame ho do vybraných balíčkov, ktoré v zuzino.sk urobíte. Ak sa chcete poistiť a nové Zuzino NEWS si nájsť aj vo vašom ďalšom objednanom balíčku, máte i túto možnosť. Zuzino NEWS figuruje ako samostatný produkt, ktorý je zadarmo a vy si ho pri ďalšej objednávke viete objednať.

Autorka: Zuzana Slovačková, Text: Mgr. Katarína Lehotská Mikuláková, Dizajn a spracovanie: YurkovicDesign.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia