Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
 
TRHÁK týždňa
16.05.2024 Do konca zostáva
2 dni
19 hodín
4 minúty
11 sekúnd
 
 
 
 

Balíme sa na dovolenku s tianDe

...alebo šťastie praje pripraveným?

Niekedy sa nevyhneme drobným nepríjemnostiam ako sú opuchnuté nohy po túre alebo počas cesty lietadlom. K tomu odreniny, modriny a drobné úrazy na pláži či v horách... Uštipnutie hmyzom alebo kliešťom sú tiež bežné.

Balíme sa na dovolenku s tianDe

Alebo to preženieme na slnku a pokožka ostane začervenaná, spálená alebo dokonca dostanete alergiu na slnku. Jednoducho, stať sa môže čokoľvek. Je dobré byť na to všetko pripravený a mať pri sebe tianDe pomocníkov, ktorí nielenže spoľahlivo fungujú, sú bezpeční, častokrát aj multifunkční. Najmä, ak ste na dovolenke a nemáte nablízku lekáreň.

Čo by vám v dovolenkovom kufri určite nemalo chýbať

  • Slaviton gél – príjemne ochladzujúci, zmierňuje opuchy, škrabance a modriny. Naši zákazníci ho používajú aj na ochladenie celého organizmu – pri zvýšených teplotách, pri bolestiach hlavy a na mnoho ďalších spôsobov.
  • Tekutá náplasť –  výrazne zahrievajúci masážny krém zmierňuje svalové kŕče, vhodný po náročnej túre a preťažení.
  • Wutong náplasť – na bolesť rôzneho druhu. Obsahuje až 19 prírodných zložiek, ktoré fungujú na princípe suchej infúzie. Účinok náplasti pocítite takmer okamžite.
  • Jian Kang – na dlhotrvajúcu bolesť, ako aj pri bolesti zubov alebo migrenické bolesti hlavy.
  • Prírodný deodorant Natural Veil – vytvorením roztoku z alunitu viete odstrániť afty, opary, menšie škrabnutia. Použiť ho viete aj ako dezinfekciu a tiež kloktadlo na úľavu od bolesti hrdla.
  • Deodorant s rozprašovačom alunite a šalvia – je 100% prírodný deodorant, no použiť ho môžete aj na osvieženie tela aj vzduchu, odpudzovanie hmyzu a vhodný je aj do topánok

Recept, ako sa vytvára alunitový roztok nájdete kliknutím na tento odkaz TU.

Účinná prevencia proti infekciám a zápalom

My ženy to poznáme. Raz vojdeme do bazéna, necháme na sebe mokré plavky a už máme zarobené na problém. Zápal močových ciest nie je žiadna zábava. Preventívne odporúčame túto kombináciu:

  • Jemný gél na intímnu starostlivosť – šetrný a ultra jemný gél s koloidným striebrom, harmančekom, kyselinou mliečnou a ďalším prírodnými zložkami používajte denne. Počas dovolenky ho viete použiť aj na iné časti tela, na pranie prádla a rovnako ho vedia využiť aj vaše deti.
  • Denná vložka Jemná starostlivosť – 24-hodinový suchý zábal, funkčná prevencia liečby močových ciest. V lete použite po každej návšteve verejného kúpaliska či bazénu.
  • Yaoshen Forte – výnimočne účinná fytonáplasť na posilnenie močového systému. Lepia sa menšie kúsky na oblasť krížov, 3-5 cm od chrbtice vpravo aj vľavo.
  • Energia života – denná vložka vhodná ako prevencia ženských ochorení. Použite aspoň 10 balení tejto dennej vložky – suchého zábalu.

Jemný gél na intímnu starostlivosť na zuzino.sk

Čo si zbaliť na chatu

Chystáte sa na chatu? Okrem všetkých vyššie uvedených výrobkov odporúčame pribaliť aj Umývací prostriedok na riad Plody Mydlovníka. Účinný je aj v studenej vode, čo sa na chate zíde. Účinne odstraňuje nečistoty a výrazne znečistené plochy a nepoškodzuje ľudské zdravie ani prírodu. A dokonca ho viete použiť aj na čistenie ovocia a zeleniny.

Praktická handrička sa tiež na chate hodí. Nová obojstranná handrička na riad vyrobená zo super mikrovlákna si poradí s pripáleninami a rovnako je vyleští aj sklo.

Umývací prostriedok na riad Plody Mydlovníka Handrička na riad na zuzino.sk

P.S.: Pri každom z výrobkov sa nachádzajú referencie. Pozrite si, ako pomohli a ako využívajú jednotlivé výrobky naši zákazníci.

Zdroj foto: zuzino.sk, pixabay.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia