Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
10 hodín
29 minút
19 sekúnd
 
 
 
 

Ako sa zbaviť dlhej menštruácie

Ako sa to začalo. Určite to poznáte! Raz za mesiac príde zopár dní, kedy máte chuť zaliezť do postele a zabudnúť na celý svet. Priznám sa, že aj mne sa to stávalo so železnou pravidelnosťou. Zmena nastala, keď som spoznala Zuzku Slovačkovú, ktorá ma oboznámila s produktmi od firmy tianDe.  

Ako sa zbaviť dlhej menštruácie

TianDe intímna hygiena na zuzino.sk

Hovorila mi o účinkoch týchto vložiek, že zmierňujú bolesti, skracujú dĺžku menštruácie. Počúvala som ju so záujmom, pretože moje problémy pretrvávali už od rannej puberty. Vyskúšala som množstvo liekov, byliniek, preparátov, no moje bolestivé problémy pretrvávali. 

Dlhá menštruácia a ako ju zastaviť

Rozhodla som sa teda, že ich vyskúšam. Objednala som si prvú várku vložiek s názvom ENERGIA BYLÍN a čakala som, čo sa bude diať. Na moje veľké prekvapenie intenzita bolesti brucha sa zmiernila. Po asi tak trojmesačnom užívaní sa mi skrátila aj dĺžka menštruácie zo 7 dní na 5. Hovorila som si, že v tom bude nejaký háčik. Nechcela som tomu veriť. Objednala som si po tejto skúsenosti aj vložky s názvom NEFRITOVÁ SVIEŽOSŤ. Moje nadšenie nemalo konca kraja. Bolesti takmer vymizli, len sem-tam sa objavia, ale ich intenzita je minimálna.

 

Ako sa zbaviť dlhej a bolestivej menštruácie

TianDe vložky môžem iba odporúčať! Moje problémy s bolestivou a dlhou menštruáciou sa skončili. Teraz po viac ako troch rokov od začiatku ich užívania sa môj stav zlepšil! Predmenštruačný syndróm sa stratil! Dĺžka menštruácie sa mi skrátila na 3 dni a čo je najlepšie, konečne nemusím do seba pchať tie ružové tabletky od bolesti, ktoré vám ničia pečeň.

Zuzanka tisíckrát ďakujem!

Michaela   

 

Príspevok je od spokojnej zákazníčky e-shopu zuzino.sk Michaely z Košíc. Ďalšie skúsenosti nájdete pod jednotlivými výrobkami.

Fotografia: zuzino.sk (predtým tiandekozmetika.sk).

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
Zaujímavé články

Inkontinencia a menopauza

Jedným zo sprievodných a veľmi častých javov menopauzy je inkontinencia – samovoľný únik moču. Ide o veľmi nepríjemný problém, ktorý často so sebou prináša stav psychickej nepohody.

Čítať viac

Príprava na pôrod s tianDe

Máte to už za pár? Neviete sa dočkať, kedy si z pôrodnice donesiete domov vaše vytúžené bábo? Netrpezlivo počítate dni do pôrodu? Pôrod je vo všeobecnosti spájaný s bolesťou, obavami a strachom. Avšak dostatok informácií, prítomnosť blízkej osoby, pozitívne naladenie a zdravá životospráva môžu pomôcť.

Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia