Infobar icon

Súťaž o 15 balíčkov tianDe končí 30.4.

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
26.04.2024 Do konca zostáva
1 deň
3 hodiny
13 minút
10 sekúnd
 
 
 
 

Relax sa začína v sprche

Čo zvyčajne urobíte po náročnom dni? Dáte si osviežujúcu sprchu. A tú si doprajete aj vtedy, keď si chcete oddýchnuť či dobre sa naladiť. Blahodarné účinky vody v spojení s príjemnou konzistenciou voňavého gélu dokážu navodiť úžasnú atmosféru. Vyskúšajte tianDe sprchové gély a nechajte sa uniesť, hoci aj do Indie!

Relax sa začína v sprche

Sprchový gél už dávno nie je len prostriedok na umývanie tela (hoci stále platí, že jeho najdôležitejšou vlastnosťou je čistenie). Dobrý sprchový gél by však mal poskytovať aj relax, regeneráciu a výživu. Sprchový gél môže byť aj povzbudzujúci, ošetrujúci, hydratačný, dezinfekčný... Vlastností a účinkov sprchového gélu je viac. Stačí si len vybrať podľa toho, čo v danej chvíli potrebujete.

Prebudenie tela a mysle

Sladká vôňa manga v novom Sprchovom géli Indické mango vás očarí, ovinie a správne nabudí. Voňavý gél sa pri kontakte s vodou premení na ľahkú penu, ktorá jemne čistí aj ochraňuje. Pokožka ostáva zamatovo jemná, prevoňaná a ideálne hydratovaná.

Jemné čistenie pre mestského človeka

Ste denno-denne vystavovaní stresu? Pracovnému či mestskému stresu, znečisteniu ovzdušia, suchému vzduchu, priemyselnému prachu, UV žiareniu. Šetrný sprchový gél s obsahom pupočníka ázijského bol špeciálne vyvinutý pre človeka dlhodobo vystavovaného mestskému znečisteniu. Sprchový gél Pupočník ázijský jemne čistí a dodáva pocit ľahkosti a sviežosti a navyše má aj antistresujúce účinky.

Úľava dehydrovanej pokožke

Ak máte suchú pokožku alebo po zime ste na koži objavili nepekné šupiny, siahnite po Krémovom sprchovom géli Slnečné olivy s pumpičkou. Vytvára bohatú penu, jemne čistí a zabraňuje vysychaniu pokožky.

Náš tip: Doplňte starostlivosť o pokožku tela jemným telovým mliekom. Vaše telo bude hebké, vláčne, voňavé.

Relax na prvom mieste

Telová soľ namiesto sprchového gélu? Prečo nie? Telová soľ stimuluje cirkuláciu krvi, urýchľuje látkovú výmenu v pokožke. Pomôže tiež šetrne odstrániť odumreté časti kože a zlepšuje pružnosť a celkový vzhľad pokožky. Stimuluje proces omladenia pokožky a napomáha odstrániť prejavy celulitídy. Telová soľ tianDe je vynikajúcou alternatívou sprchového gélu, ktorá môže poslúžiť aj namiesto peny do kúpeľa.

Čo o Telovej soli Kryštály Mŕtveho mora povedala zuzino.sk zákazníčka?: " Touto soľou je to v sprche relax a zážitok. V kombinácii s exfoliačnym uterákom, krásne napení, urobí jemný peeling. Telo je po nej hladučké a výživené a skvelá je aj na ekzémy a kožné problémy".

Telová soľ Kryštály Mŕtveho mora tianDe Telová soľ Zelený čaj tianDe

Sprchové gély pre mužov aj deti

Mužská i detská pokožka majú rozdielne zloženie a preto i odlišné potreby. Mužská pokožka je zvyčajne mastnejšia, potrebuje viac čistiť a dezinfikovať. Pánsky sprchový gél so striebrom tianDe práve vďaka obsahu baktericídneho koloidného striebra efektívne ničí mikroorganizmy a tým zabraňuje nepríjemnému zápachu. Neobsahuje parabény ani farbivá.

Detská pokožka je naopak jemnejšia a potrebuje veľmi šetrné zaobchádzanie, čistenie a ošetrenie celej pokožky tela. Šampón na telo a vlasy Baby Bamboo je 3 v 1 výrobok, ktorý v sebe spája sprchový gél, šampón s penou do kúpeľa. Obsahuje harmanček, ktorý nielen čistí, ale aj zjemňuje. Baby Bamboo neobsahuje sulfáty, parabény ani farbivá.

Univerzálne sprchové gély pre celú rodinu

Delikátne sprchové gély Nežná Šalvia a Ovocná pochúťka si zamiluje každý člen rodiny! Sprchové gély sú jemné, šetrné a vhodné na každodenné použitie. Ideálne aj na cesty, keď potrebujete šetriť miesto v batožine.

Špeciálne intímne sprchové gély

Vedeli ste, že celé telo môžete sprchovať aj s intímnym sprchovým gélom? To, čo je vhodné na tú najjemnejšiu pokožku intímnych partií, je zaručene vhodné aj na celé telo. Reč je o Géli na intímnu starostlivosť s bylinnými extraktmi a Jemnom géli na itnímnu starostlivosť. Okrem toho, že poskytujú prírodnú ochranu ženského zdravia, sú aj vynikajúcou alternatívou šetrného čistiaceho gélu na celé telo. Oba gély majú príjemnú nevtieravú vôňu. Balenie s pumpičkou zaisťuje šetrné dávkovanie. Aj podľa našich spokojných zákazníčok dlho vydržia.

Gél na intímnu starostlivosť s bylinnými extraktmi tianDe Jemný gél na intímnu starostlivosť

Doprajte si masáž v sprche

Doprajte svojmu telu v sprche ešte niečo navyše. Používajte Japonský exfoliačný uterák na celé telo. Vďaka špeciálnemu povrchu očistí telo do hĺbky, zbaví šupiniek a pomôže aj pri odstraňovaní celulitídy. Sprcha s týmto uterákom vám tak dopraje celkom nový zážitok zo sprchovania.

Foto: pexels.com, zuzino.sk

 
 
Skupina produktov
 
 
Ďalšie články

Relax sa začína v sprche

Čo zvyčajne urobíte po náročnom dni? Dáte si osviežujúcu sprchu. A tú si doprajete aj vtedy, keď si chcete oddýchnuť či dobre sa naladiť. Blahodarné účinky vody v spojení s príjemnou konzistenciou voňavého gélu dokážu navodiť úžasnú atmosféru. Vyskúšajte tianDe sprchové gély a nechajte sa uniesť, hoci aj do Indie!

Čítať viac

Starostlivosť o ruky v zime

Ani starostlivosť o ruky by sme v zime nemali zanedbávať. Pokožka rúk je celoročne namáhaná. Vystavovaná je účinkom čistiacich prostriedkov aj poveternostných vplyvov. Navyše je pokožka na rukách tenšia, má menej mazových žliaz v porovnaní s inými časťami tela a preto sú prejavy starnutia na nej také viditeľné.

Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia