Infobar icon

Súťažíme o 20x balíček kozmetiky!

Kategórie
 
 
TRHÁK týždňa
07.05.2024 Do konca zostáva
1 deň
13 hodín
30 minút
5 sekúnd
 
 
 
 

Ako sa zbaviť vyrážok za 14 dní?

Trápia vás nepekné vyrážky na tvári, krku, chrbte, upchaté póry, čierne bodky – jednoducho nevzhľadné akné, ktorého sa chcete rýchlo zbaviť? Ste na správnej adrese.

Ako sa zbaviť vyrážok za 14 dní?

Prejdeme rovno k veci. V tomto článku nebudeme písať dlné úvahy o tom, čo všetko mohlo spôsobiť vyrážky na vašej tvári, vyrážky na rukách alebo inde na tele. To si rovno môžete prečítať naše ďalšie články na blogu, napíklad: Ako sa zbaviť akné? V tomto článku vám dáme 7 rád, ako sa zbaviť vyrážok za 14 dní.

Ako sa zbaviť vyrážok na tvári aj tele

Vyraďte zo stravy všetko sladké, čokoládové, mastné, vyprážané. Dajte červenú čipsom, sladkostiam aj milovaným fast foodom. A pravdaže, stopka platí aj pre alkohol a cigarety. Do jedálneho lístka pridajte zeleninu, zdravé jedlá, ktoré nezaťažia váš tráviaci trakt ani pokožku.

Kvalitný pitný režim pomôže zbaviť sa vyrážok

Pridajte vodu. Čistú, pramenistú, filtrovanú alebo aj tú z vodovodu. A vypite aspoň 2,5 litra tejto životodárnej tekutiny denne. Pozor, nie ochutenej, nie bublinkovej.

Pravidelné čistenie pleti je základ

Kozmetické prípravky na čistenie pleti pomáhajú vyčistiť upchaté póry a dokážu toho ešte oveľa viac. Pleť čistite ráno a večer. Vždy, každý deň – pracovný, počas víkendu či sviatku. :-) Aj keď sa vám nechce a ponáhľate sa do školy, do práce alebo ste večer veľmi unavení. Používajte šetrné gély alebo peny, ktoré účinne odstránia nečistoty aj prebytok kožného mazu, no pritom pokožku nepodráždia a zachovajú jej prirodzené pH. Gély môžete použiť spolu s hubkou na umývanie pleti, vďaka čomu bude čistenie nielen efektívnejšie, ale aj ekonomickejšie. Myslite na to, že hubka musí byť vždy čistá a potrebné je umyť a usušiť ju po každom použití.

Náš tip: Vyskúšajte jemný čistiaci gél proti akné Master Herb, ktorý nevysušuje pleť.

Uterák by mal byť iba váš

Používajte výhradne svoj vlastný uterák a meňte ho každý deň. To, čo patrí na tvár, nepatrí na žiadnu inú časť tela.

Pleťová voda sa používa len na dočistenie pleti

Pleť dočisťujte pleťovou vodou, ktorá pleť osvieži, tonizuje a pokožku jemne stiahne. Odstráni aj prebytok kožného mazu. Kvalitné pleťové vody a toniká obsahujú rastlinné extrakty, ktoré pokožku upokoja a zmiernia aj nežiaduce začervenanie. Pozor, čistiace vody a toniká si nezamieňajte so základným čistiacim prostriedkom na tvár. Voda alebo tonikum je určené iba na dočistenie.

Hydratácia aj na vyrážky

Pleť potrebuje ochranu a hydratáciu. Aj tá problematická, aknózna a taká, ktorá trpí vyrážkami alebo čiernymi bodkami. Používajte nemastné gély na tvár alebo krém-gély (namiesto klasických krémov). Dennú starostlivosť o pleť doplňte o špeciálne prípravky, ktoré sa nanášajú lokálne. Vďaka nim sa póry stiahnu a mazové zľazy budú regulované, čo zabráni opätovnému výskytu akné.

Recenzia: „Skúsenosť s týmto gélikom (Gél na akné) je úžasná. Problematická pleť s výrazným až borodovým zapáleným akné po 2 týždňoch je naozaj viditeľne zlepšená. Akné sa postupne hojí, miznú jazvicky a spolu s ostatnými výrobkami z tejto rady verím, že sa pleť zahojí úplne“.

Čistiaca maska na tvár - prvá pomoc ako sa zbaviť čiernych bodiek na nose

Viete, ako sa zbaviť čiernych bodiek doma rýchlo a ľahko? Do bežnej rutiny zaraďte používanie čistiacich pleťových masiek a čistiacich náplastí na nos. Ak vaše vyrážky nie sú zapálené, doprajte si aj extra prečistenie v podobe antioxidačného enzymatického peelingu alebo ešte jemnejšieho exfoliantu.

Pre nováčikov sme si pripravili ucelené balíčky kozmetickej rady Master Herb. Vyskúšajte BALÍČEK Čistá pleť bez akné MINI alebo MAXI. Vďaka nim uvidíte prvé pozitívne výsledky už do 2 týždňov. Pridajte aj špeciálny doplnok výživy zameraný na skvalitnenie pleti a výsledok sa dostaví. Zákazníkmi overeným je aj Citroklacevit s obsahom bioaktívneho vápnika alebo Kolagén s višňovou a granátovou šťavou, ktorého jedným z účinkov je zlepšenie stavu pleti.

Rada na záver

Buďte dôslední. Dodržiavajte všetky pravidlá. Keď pocítite zlepšenie, nepoľavujte. Zbaviť sa vyrážok sa vám nepodarí len jednou čarovnou mastičkou na vyrážky. Potrebné je dodržiavať rad pravidiel. Vyskúšajte našich 7 a o 14 dní uvidíte zlepšenie! :-)

BALÍČEK Čistá pleť bez akné MINI na zuzino.sk 

Zdroj foto: zuzino.sk, pexels.com, pixabay.com

 
 
Mohlo by vás zaujímať
 
 
Ďalšie zaujímavé články

Ako účinne vrstviť kozmetické prípravky

Nielen v oblečení je vrstvenie populárne. Vrstvenie v kozmetike je premyslený postup aplikácie jednotlivých kozmetických prípravkov. Je to praktické, účinné a na počudovanie mnohých, aj veľmi logické. Prinášame vám 8 krokov ako účinne vrstviť kozmetické prípravky tak, aby ste z nich získali maximum.

Čítať viac

Ako funguje Photoner?

...alebo luxusné profesionálne kozmetické oštetrenie u vás doma! 3D Photoner je prístroj s komplexnými fotochromatickými a ultrazvukovými účinkami vytvorený pre použitie v domácich podmienkach a určený pre pravidelné kozmetické procedúry. Ak túžite po krásnej vypnutej a rozjasnenej pleti bez vrások, zvýšenej pigmentácie či ďalších známok starnutia, ste na správnej adrese!

Čítať viac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia